Armagard's volledige productlijst

Categorieën:

RVS Computerkast

PC-Kastsysteem Roestvaststaal

Productcode: SENC-600

Verhoog de productiviteit op de werkvloer met het IP65 PC-kastsysteem roestvaststaal. De behuizing van roestvrij staal 316 beschermt een computer en een 27-inch monitor tegen dagelijks wassen met een jet.

RVS Computerbehuizing

Productcode: SENC-500

Met de waterdichte RVS computerbehuizing kunt u profiteren van de functionaliteit van een pc en een 24-inch monitor in natte, hygiënische en ruimtes waar apparatuur wordt gewassen.

Roestvast Stalen PC-Kast

Productcode: SENC-400

De waterdichte, roestvast stalen PC-kast is ontworpen voor gebruik met thin client-computers en LCD-schermen to” 22" in natte of vochtige ruimtes of ruimtes waar apparatuur wordt gewassen.

IP65 INOX Computerkast

Productcode: SENC-700

Waterdichte IP65 inox computerkast ter bescherming van desktop- en tower-pc's en TFT-schermen (tot 19").

RVS PC-Kast Touchscreen

Productcode: SENC-450

Waterdicht RVS PC-kast touchscreen — ontworpen voor thinclient PC's en Touchscreens tot 21,5".

Industriële Computerbehuizing

Computerkast voor werkplaats

Productcode: PENC-400

Gepoedercoate zachtstalen computerkast voor de werkplaats beschermt breedbeeldmonitoren tot 22" en thin client- of small form factor-pc's op vuile, stoffige industriële locaties.

Industriële PC behuizing

Productcode: PENC-500

De industriële PC behuizing biedt plaats aan breedbeeld 24" monitoren en kan worden voorzien van een toetsenbordblad, een uitschuifbare toetsenbordlade of een geïntegreerd membraantoetsenbord.

Industriële PC Kast

Productcode: PENC-700

Slanke industriële PC kast beschermt tot 19" TFT-schermen en desktop-/tower-pc's van standaardformaat in ruwe omgevingen.

Touchscreen Kast voor Paneel-PC

Productcode: PENC-450

Breedbeeld touchscreen kast voor paneel-PC - 21,5-inch touchscreen computermonitor geïntegreerd in een gepoedercoate zachtstalen behuizing.

LCD Monitor Buiten Behuizing

Outdoor TV-Behuizing

Productcode: PDS-55-W-L

De 55" outdoor TV-behuizing is ontworpen om te beschermen tegen weersinvloeden, stof, vandalisme en diefstal. Het is de veiligste buiten tv-behuizing op de markt en is voor u beschikbaar.

Waterdichte TV-behuizing

Productcode: PDS-42-W-L

Waterdichte TV-behuizing houdt uw tv in uitstekende staat, ongeacht de externe omstandigheden. Ideaal voor woningen, bedrijven, restaurants, bars en hotels. Geschikt voor een groot aantal commerciële lcd-schermen en tv's tot 42 inch.

Buiten LCD-Behuizing

Productcode: PDS-32-W-L

De IP54 buiten LCD-behuizing biedt een robuust en kostenefficiënt alternatief voor speciale buitendisplays. Klanten kunnen hun eigen thin-client pc of LCD displays tot 32" integreren en profiteren van langdurige buitenbeveiliging.

LCD Kast voor Buiten

Productcode: PDS-24-W-L

De PDS-24 LCD kast voor buiten beschermt computermonitoren of kleine tv's van 17" tot 24" in buiten- of zware industriële omgevingen.

RVS Printerkast

RVS Printerbehuizing

Productcode: SPRI-100

De RVS printerbehuizing maakt betrouwbaar gebruik van labelprinters mogelijk in natte, spoel- of andere industriële omgevingen.

RVS Labelprinter Kasten

Productcode: SPRI-100C

Compacte RVS labelprinter kasten voor natte en hygiënische locaties. Installeer een kleine printer naar uw keuze en spoel hem veilig dankzij de IP65-classificatie.

IP65 Bescherming Printer

Productcode: SPRI-400

De IP65 bescherming printer is ontworpen voor printers die worden gebruikt in voedselverwerkende omgevingen en andere industriële, natte omgevingen.

Outdoor TV Enclosure

TV scherm bescherming

Productcode: PDS-V18-55

De 55 inch TV scherm bescherming biedt buiten-bescherming voor uw schermen. Deze slanke en veilige behuizing is voorzien van een met een sleutel afsluitbare deur, ventilatiesysteem, ingebouwde ventilatoren, interne voeding en kabelbeheersysteem.

Digitaal buitendisplay

Productcode: PDS-V18-42

Armagard's slimline 42-inch digitaal buitendisplay is een duurzame en waterdichte behuizing, ontworpen om uw schermen te beschermen tegen slecht weer en vandalisme. Het heeft een IP54-, 56- of 65-classificatie, een zachtstalen behuizing en is compatibel met VESA-monteerbare displays.

Weatherproof Schermbehuizing

Productcode: PDS-V18-32

De 32 inch weatherproof schermbehuizing is een perfecte oplossing om uw scherm te beschermen tegen weersomstandigheden en vandalisme. Deze duurzame en weerbestendige behuizing is ontworpen om maximale veiligheid te bieden, terwijl het slanke en duurzame ontwerp hem gemakkelijk te installeren en te onderhouden maakt.

75 inch outdoor TV enclosure

Productcode: PDS-V18-75

Bied waterdichte bescherming voor uw grote schermen met Armagard's 75 inch outdoor tv enclosure. Deze weerbestendige behuizing is afgedicht tegen water en stof, terwijl interne ventilatoren zorgen voor luchtstroom en warmteontwikkeling verminderen.

RVS Monitor Behuizing

316 waterdichte monitor enclosure

Productcode: SDS18-55-W-L

Waterdichte bescherming voor 55-inch schermen. De 316 waterdichte monitor enclosure heeft een IP56/65-classificatie en interne klimaatbeheersing, voor betrouwbaar schermgebruik in industriële omgevingen.

RVS industrieel monitor bescherming

Productcode: SDS18-42-43-W-L

Installeer 42/43" KPI-schermen veilig in gebieden waar apparatuur wordt gewassen. De RVS industriële monitorbescherming is gemaakt van 316 roestvrij staal en heeft een IP56/65-classificatie.

Waterdichte Roestvaststalen Scherm

Productcode: SDS18-32-W-L

Maximaliseer de levensduur van uw schermen met het 32-inch waterdichte roestvaststalen scherm voor natte productieomgevingen. Afgedicht volgens IP56/65-classificatie, waardoor het binnendringen van vloeistoffen en stof wordt voorkomen.

INOX monitor IP65 behuizing

Productcode: SDS18-75-W-L

Bescherm je schermen met de 75 inch Inox monitor IP65 behuizing. Deze roestvrijstalen behuizing houdt uw Digital Signage-monitor veilig, zelfs in barre en natte omstandigheden.

IP69K RVS PC En Monitor Behuizingen

Industriële IP69K Monitor Roestvaststaal

Houd de medewerkers van uw voedsel- of farmaceutische productielijn op de hoogte met realtime statistieken die worden weergegeven op een 55" KPI-scherm. De industriële IP69K monitor roestvaststaal is ontworpen om grondig dagelijks wassen en stoomreiniging te doorstaan.

IP69K Productie Monitor In RVS

De IP69K productie monitor in RVS herbergt een 75" scherm dat bestand is tegen strenge drukreiniging. De IP69K-classificatie garandeert bescherming tegen hogedruk- en hogetemperatuur stoomreiniging, waardoor uw fabriek kan voldoen aan de meest up-to-date sanitaire normen.

IP69K Computerkast

Bescherm een PC en 24" monitor tegen intensieve stoomreiniging en agressieve chemische middelen. De IP69K computerkast is ideaal voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische verwerking.

ATEX PC-Kast

ATEX Zone 2 PC-Kast

Productcode: AZ2S21-TFT

De ATEX Zone 2 PC-kast is een ruimtebesparende oplossing voor het beschermen van computers in potentieel explosieve omgevingen.