Toegankelijkheidsverklaring

Armagard Ltd. heeft geprobeerd deze site voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de vaardigheid of het browserapparaat. Als u echter iets vindt dat moet worden verbeterd of aanbevelingen heeft om de site nog toegankelijker te maken, laat het ons dan weten.

Toegangssleutels

De meeste browsers ondersteunen het springen naar specifieke links door toetsen te typen die op de website zijn gedefinieerd. Dit is een potentieel zeer nuttige functie voor veel gebruikers. Toegangstoetsen zijn echter vaak in conflict met sneltoetsen die zijn gedefinieerd door de browser of het besturingssysteem. Hierdoor gebruikt Armagard Ltd. geen toegangssleutels.

Naleving van normen

Deze site is gebouwd op geldige XHTML Strict voor structuur en CSS voor presentatie.

Een moderne webbrowser zoals Chrome, Firefox, Safari of Opera is nodig om het meeste uit deze site te halen, maar vanwege de scheiding van inhoud en presentatie moet deze toegankelijk zijn voor elk browserapparaat.

Koppelingen

Veel links hebben titelkenmerken die de link gedetailleerder beschrijven.

Waar mogelijk worden links zo geschreven dat ze buiten de context zinvol zijn.

Er zijn geen links die zonder waarschuwing nieuwe vensters openen.

Lettergrootte

Alle lettergroottes worden gespecificeerd met behulp van relatieve maateenheden, wat betekent dat de grootte van de tekst kan worden vergroot of verkleind, afhankelijk van uw kijkvoorkeur.

In de meeste moderne browsers wordt dit bereikt door het menu "Beeld" te kiezen en "Tekstgrootte" te selecteren.

Toegankelijkheid Barrières

Hoewel we ons inzetten voor toegankelijkheid, zijn we ons ervan bewust en betreuren we dat sommige van onze websites niet voldoen aan veel WCAG-vereisten. Er wordt voortdurend naar gestreefd om dit recht te zetten.