IP69K Computerkast

Bescherm Computers Op De Fabrieksvloer Tegen Hogedrukreiniging

Zorg voor de hygiëne en reputatie van uw fabriek met de IP69K computerkast. Deze waterdichte behuizing beschermt een pc met een kleine vormfactor en een 24-inch monitor tegen intensieve stoomreiniging en agressieve chemische middelen. Maak deze veilig schoon volgens strikte hygiënenormen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de netheid van uw voedsel- of farmaceutische fabriek.

Prijzen Aanvragen

Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drank Verwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Chemische Productie
 • Gebieden die Reiniging Vereisen
 • Medische Instellingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
770 x 700 x 238
Monitorgrootte:
24" (16:9)
VESA:
100 x 100
IP-Classificatie:
IP69K
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
Toetsenbord:
Geïntegreerd toetsenbord met touchpad
Montage:
Wand (verzonken of met optionele beugels)
Productcode:
SWS-100

Verbeter De Productiviteit Met De IP69K Computerkast

Deze industriële IP69K pc-kast verbetert de workflow in natte productieomgevingen. Monteer de slanke behuizing op de ideale locatie aan de muur om de efficiëntie te verbeteren op plaatsen waar u anders geen computer kunt gebruiken. Gebruik de kleine vormfactor PC en VESA-ready, 24" monitor van uw keuze. Met snelle toegang kunt u uw hardware op elk gewenst moment wijzigen, repareren en upgraden.

Met een verwachte levensduur van 10 jaar kunt u de IP69K computerkast gebruiken om opeenvolgende computers te beschermen, waardoor deze zeer kosteneffectief is. Grote voedingsmiddelen- en farmaceutische merken vertrouwen erop dat Armagard hun kritieke systemen beschermt, waaronder Cranswick, Greencore, GSK, Bakkavor en Nestlé. U krijgt gemoedsrust met vijf jaar garantie en levenslange ondersteuning.

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard IP69K Computerkast
Kenmerk Voordeel
IP69K-Classificatie Elimineer bacteriën met intensieve stoomreiniging bij een druk van 80 tot 100 bar/1.160 tot 1.450 PSI, met een debiet van 14 tot 16 l/min en temperaturen tot 80°C. Hygiënische kabelwartels, afdichtingen en sloten behouden de IP69K-classificatie, voor veilig dagelijks reinigen.
316 Roestvrij Staal Installeer IT werkplekken veilig op elke natte locatie. De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig en antibacterieel, voor maximale fabriekshygiëne.
24-Inch Breedbeeld Venster Gemaakt Van Duurzaam Polycarbonaat Gebruik elke VESA-ready monitor tot 24". Het polycarbonaatvenster is 20x sterker dan glas. In het onwaarschijnlijke geval van een breuk zal het niet in kleine stukjes uiteenvallen, waardoor uw productielijn tegen verontreiniging wordt beschermd. Neem contact op met uw accountmanager als u een 24-inch beeldscherm bij uw bestelling wilt voegen.
Interne Ventilator Gebruik een computer met vertrouwen op warme productielocaties. Een recirculerende ventilator voorkomt de opbouw van warmte, voor maximale pc-betrouwbaarheid.
Overspanningsveilige 240V Stopcontacten Zorg voor een maximale levensduur van de componenten dankzij de ingebouwde bescherming tegen elektrische pieken.
Eenvoudige Wandmontage en Slank Ontwerp Plaats de industriële IP69K pc-kast op de ideale plek op uw fabrieksvloer. Monteer het werkstation vlak tegen een muur of met optionele beugels.
IP69K Sleutelbediende Sloten Twee sloten voorkomen ongeautoriseerde toegang en houden de deur van de behuizing afgedicht volgens de IP69K-normen. Dankzij de snelle toegang tot de binnenkant van de behuizing kunt u uw computer snel vervangen.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's