IP69K RVS PC en Monitor Behuizingen

Industriële IP69K Monitor Roestvaststaal

Houd de medewerkers van uw voedsel- of farmaceutische productielijn op de hoogte met realtime statistieken die worden weergegeven op een 55" KPI-scherm. De industriële IP69K monitor roestvaststaal is ontworpen om grondig dagelijks wassen en stoomreiniging te doorstaan.

IP69K Productie Monitor In RVS

De IP69K productie monitor in RVS herbergt een 75" scherm dat bestand is tegen strenge drukreiniging. De IP69K-classificatie garandeert bescherming tegen hogedruk- en hogetemperatuur stoomreiniging, waardoor uw fabriek kan voldoen aan de meest up-to-date sanitaire normen.

IP69K Computerkast

Bescherm een PC en 24" monitor tegen intensieve stoomreiniging en agressieve chemische middelen. De IP69K computerkast is ideaal voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische verwerking.

Artikelen over IP69K RVS PC en Monitor Behuizingen:

Bekijk hieronder artikelen over IP69K roestvast stalen behuizingen van Armagard.

Wat is IP69K? Een Beginnershandleiding

IP69K betekent dat een apparaat bestand is tegen intensieve reiniging met hogedrukstralen en hoge temperaturen. Het is ideaal voor voedselverwerking en andere sanitaire industrieën. Lees meer over de IP69K-test, de voordelen voor bedrijven en de producten die volgens deze hoge standaard zijn gemaakt.