Waarom Armagard?

Innovatie, Ervaring En Gemoedsrust

Sinds de eerste opening in 1991 heeft Armagard voor meer dan £ 4 miljard aan productie en distributie beschermd en een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het produceren van toonaangevende beschermende omgevingen voor computers, schermen en printers. Geen enkele andere fabrikant van computerbehuizingen en industriële bescherming heeft meer ervaring dan Armagard. Daarom vertrouwen duizenden miljoenenbedrijven, waaronder Nestle, Rolls Royce, Heinz en Tesco, ons hun zaken toe.

Wij innoveren voortdurend en vinden oplossingen voor nieuwe en bestaande problemen, waarbij we altijd goed luisteren naar wat onze klanten willen om hen consequent producten te leveren die hun verwachtingen overtreffen. Het is deze bereidheid tot samenwerking en onze niet aflatende passie voor innovatie die ertoe heeft geleid dat maar liefst 87% van onze klanten opnieuw bij ons bestelt.

Wat uw individuele behoeften ook zijn, onze ervaren en op het veld gebaseerde specialisten vinden de oplossing die geschikt is voor uw toepassing - voordat u enige verplichting aangaat. Als u een grote toepassing, meerdere locaties of gewoon een bijzonder zware omgeving heeft, voeren we graag een risicobeoordelingsonderzoek ter plaatse uit om de beperkingen, het bereik en de ernst van de omstandigheden te bepalen. We bieden ook een 24-uurs service voor beschadigde of defecte apparatuur om ervoor te zorgen dat u weer volledig aan het werk bent, mocht er iets ongelukkigs gebeuren.

Voor meer informatie over Armagard en voor een GRATIS offerte kunt u contact opnemen met Ons of bel ons vandaag nog op +31-76-808-0954

Ongeëvenaarde Kwaliteit Van Engineering

We zijn erg trots op onze aandacht voor detail en het uitgebreide onderzoek dat we doen om alle problemen van onze klanten op te lossen. Alleen zo zijn we in staat om hen voortdurend innovatieve ontwerpen en betaalbare oplossingen te leveren, en dat is de reden waarom zoveel fabrikanten die in de loop der jaren hebben geprobeerd onze producten te kopiëren, hebben gefaald.

We zijn altijd in voor een uitdaging en lossen deze als eerste op, daarom waren we:

  • Het enige bedrijf dat printerbehuizingen ontwerpt en bouwt die kunnen werken bij -30°C.
  • Het eerste bedrijf dat speciale computerbehuizingen ontwerpt, produceert en levert voor gebruik in explosieve omgevingen - voor het eerst gecertificeerd in 1998.
  • Het enige computerbehuizingsbedrijf dat patenteerbare technologie gebruikt - zoals onze plenumkamers - ontworpen om een jet-wasbare afdichting en stabiele temperatuur te behouden (octrooi aangevraagd in 2009).
  • Het eerste bedrijf dat luchtdichte laboratoriumbehuizingen produceerde.
  • Het eerste bedrijf waarvan de behuizingen onafhankelijk zijn getest* door een derde partij in plaats van zelf gecertificeerd.

Onze Certificaten:

Voor meer informatie over Armagard en voor een GRATIS offerte kunt u contact opnemen met Ons of bel ons vandaag nog op +31-76-808-0954

Klantengetuigenissen

We zijn erg trots op de lonende zakelijke relaties die we de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd met veel van 's werelds toonaangevende merken. Dit is wat enkelen van hen te zeggen hadden:

Consistentie waarop u rekent

Norex logo

"We werken nu al bijna tien jaar met veel plezier samen met Armagard. De kwaliteit van de kasten is wat onze klanten echt blij maakt. Ze weten dat er goedkopere producten op de markt zijn, maar met Armagard weet je wat je gaat krijgen en de hoge kwaliteit is het belangrijkste dat mensen aantrekt."

Thomas Ottoman, Norex, Noorwegen,

De verwachtingen overtreffend

TMD friction logo

"Ik wil graag mijn dank uitspreken aan jezelf en het team van Armagard voor het produceren van een uitstekend product en het produceren ervan in zo'n kort tijdsbestek. Ik moet bekennen dat de kast anders is dan mijn verwachtingen, en ze ver overtreft. Voor een stuk van industriële apparatuur is het elegant en niet in overeenstemming met de gebruikelijke blikken doos. Ik wens u veel succes met dit product."

John Harrison, TMD friction

Kostenbesparende oplossingen

WH Smith logo

"We wilden graag standaard pc-systemen gebruiken vanwege het gemak en de kosten van upgraden in de loop van de tijd, maar we moesten zeker zijn van het hele pakket. We identificeerden Armagard in eerste instantie vanwege hun ongeëvenaarde klantenbestand en we zijn niet teleurgesteld - ze hebben een uitstekend product dat goed in ons systeem integreert."

Andy Hobkirk, Manager Logistieke Systemen, WH Smith

Betrouwbaar snelle levering

MSI Forks logo

"We hadden een incident op onze werkvloer en we hadden een vervangend scherm nodig. Het systeem dat we in de behuizing hebben, is uiterst kritiek voor ons bedrijf, dus het was belangrijk dat we het zo snel mogelijk weer operationeel hadden. Nadat we Armagard hadden gebeld, hebben we had binnen twee dagen een vervanging, zo'n service verwacht je normaal gesproken niet.Het was echt een uitzonderlijke service, vooral omdat het systeem zo kritisch was."

John Atherley, MSI Forks

Site-onderzoek

Northern foods logo

"Armagard beantwoordde aan onze aanvankelijke eis door een werkend prototype te leveren voor elke behuizingsstijl. We gebruikten deze om feedback van de gebruikers te krijgen. Armagard voerde vervolgens enkele verfijningen door en als resultaat bereikten we een zeer succesvolle implementatie, meteen de eerste keer in de winkel De tijd die nodig was tussen ons eerste onderzoek en de levering van de eerste productiestandaardunits was ongeveer drie maanden, wat naar alle maatstaven een behoorlijk goede prestatie was."

Nigel Harrison, Northern foods

Voor meer informatie over Armagard en voor een GRATIS offerte kunt u contact opnemen met Ons of bel ons vandaag nog op +31-76-808-0954

Armagard werkt samen met Exhol, een online tentoonstellingsplatform dat B2B-bedrijven helpt om in contact te komen met nieuwe klanten. Bekijk de producten van Armagard in 20 verschillende talen.