RVS Printerbehuizing

Behuizing Van Roestvrijstalen Labelprinter Voor Natte En Gevaarlijke Omgevingen

De RVS printerbehuizing uit de 100-serie van Armagard is de perfecte manier om de veiligheid en betrouwbaarheid van printers in natte of industriële omgevingen te verbeteren. De SPRI-100 RVS kast voor labelprinters is waterdicht tot IP65 en beschermt een reeks populaire industriële printers in vochtige ruimtes of plaatsen waar apparatuur wordt schoongemaakt.

Prijzen Aanvragen

RVS Printerbehuizing Is Ideaal Voor:

 • Voedselproductie
 • Laboratorium Toepassingen
 • Medische Toepassingen
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Hygiënische Omgevingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
500 x 475 x 660
Materiaal:
Roestvrij staal
Montage:
Oppervlak of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-100

De SPRI 100 is een waterdichte roestvrijstalen (316 - food grade) printerbehuizing. Het heeft een gemakkelijke toegangsmethode voor het ophalen van papier en beschermt tegen stof, olie, vet, vuil, corrosie, bacteriën en fysieke impact. Kies tussen een desktop- of vloerstaande printerbehuizing.

Hogedrukwassen van een RVS printerbehuizing voor Zebra printer

Kenmerken En Voordelen:

De RVS printerkast SPRI-100 biedt een gemakkelijke manier om labels of papier op te halen via een klep in de voorkant. Voor gekoelde omgevingen zijn optionele verwarmingsunits verkrijgbaar. Toonaangevende voedseldistributeurs in Europa gebruiken de SPRI 100 RVS printerbehuizing.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SPRI-100 waterdichte RVS printerbehuizing
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Food Grade (316) Roestvrij Staal Hoge weerstand tegen corrosie en vlekken. Het is onderhoudsarm en heeft antibacteriële eigenschappen. Ideaal voor natte of vochtige omstandigheden of in ruimtes waar voedsel wordt bereid.
Toegangspaneel Gemonteerd In De Voorkant Maakt het gemakkelijk terugvinden van papier, etiketten of barcodes mogelijk.
Past Op De Meeste Merken En Modellen Desktop-, Industriële, Barcode-, Thermische Of Labelprinters Voeg de printer van uw keuze toe en bespaar geld op de aanschaf van dure speciale printers.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en raam, voorkomen schade aan de aangesloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen en maken lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan omsloten apparatuur door elektriciteitspieken, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Interne Ventilator(En) Zorgen voor een stabiele, uniforme interne temperatuur, waardoor de spanning op alle ingesloten componenten wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd.
Verwarmings- En Luchtkoelingsmodules Dankzij de optionele extra's kan deze unit worden geïnstalleerd bij extreme temperaturen van -5°C tot +40°C.
Meerdere Montagemogelijkheden De RVS printerbehuizing kan op elk stabiel oppervlak worden gemonteerd, of op een optionele standaard/trolley of bovenop één van onze vloerstaande behuizingen.
Chromen Kwartslagsloten Zorgen voor een waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een probleem is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Compatibele Industriële Zebra Printers en Meer:

Zebra ZT111
Zebra ZT220/ZT230
Zebra ZT231
Zebra ZT410/ZT411
Zebra ZT420/ZT421
Toshiba B-EX4T1
Honeywell PM43
Honeywell PM45
TSC MB240T
Sato CL6NX Plus
CV Drucksysteme Pica II Series
CV Drucksysteme Vita V
CV Drucksysteme Compa V
CV Drucksysteme Vario III
CV Drucksysteme Spectra II

Veel oudere Zebra-modellen worden ook ondersteund, waaronder de ZM400, ZM600 en desktop printers zoals de GK- en ZD6-serie.

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
500 mm
Breedte:
475 mm
Diepte:
660 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-100

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's