IP65 Industriële PC Met Dubbel Scherm

Verbeter De Workflow In Schone Productieomgevingen

Verbeter de productiviteit met betrouwbare werkstations met twee schermen in faciliteiten die moeten worden schoongemaakt. De IP65 industriële PC met dubbel scherm beschermt twee 24" schermen tegen jetwashing en fysieke schade. Met de roestvrijstalen dubbele PC monitorkast kunnen operators twee programma's/applicaties naast elkaar gebruiken. Uw personeel krijgt een snellere workflow, wat de efficiëntie en output op de werkvloer vergroot.

Prijzen Aanvragen

Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankenproductie
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Wasruimtes
 • Medische Instellingen
 • Schone Ruimtes

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
665 x 1.350 x 230
Monitoren:
2 x 24" (16:9)
VESA:
75 x 75, 100 x 100
IP-classificatie:
IP65
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
Toetsenbord:
Vast, Uitschuifbaar of Geïntegreerd Toetsenbord
Montage:
Werkblad of Muur
Productcode:
SENC-500D

IP65 Industriële PC Met Dubbel Scherm Voor Veilige Dagelijkse Reiniging

Zorg voor hygiëne in uw fabriek dankzij de voedselveilige constructie en IP65-classificatie. U kunt de kast veilig wassen zonder gevaar voor de bijgeleverde computer. De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig en antibacterieel, waardoor deze ideaal is voor schone industrieën. Dankzij hygiënische afdichtingen, kabelwartels en sloten kunt u met een gerust hart voldoen aan strenge sanitaire normen.

Gebruik de computer en VESA-ready monitoren van uw keuze. Dankzij de verwachte levensduur van 10 jaar is de IP65 industriële PC met dubbel scherm kosteneffectief, omdat u één enkele behuizing kunt gebruiken om opeenvolgende generaties PC's te beschermen. Armagard heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met bedrijven in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. U krijgt vijf jaar garantie en levenslange klantenondersteuning.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SENC-500D IP65 industriële PC met dubbel scherm.
Kenmerk Voordeel
Twee 24-Inch Monitoren Verhoog de productiviteit op natte productielocaties. Met de IP65 industriële PC met dubbel scherm kunnen werknemers twee programma's/applicaties naast elkaar gebruiken. Uw operators profiteren van een snellere workflow, waardoor de output op de werkvloer toeneemt.
316 Roestvrij Staal Geclassificeerd Als IP65 Ideaal voor schone industrieën en steriele locaties. De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig en antibacterieel. De IP65-classificatie maakt intensief dagelijks wassen mogelijk, zodat u aan strenge hygiënenormen kunt voldoen.
Duurzaam Polycarbonaat Venster Het polycarbonaat venster beschermt uw monitoren tegen fysieke schade. In het onwaarschijnlijke geval van een breuk zal het raam niet in kleine stukjes uiteenvallen, wat vervuiling en stilstand van de productielijn voorkomt.
Interne ventilatoren Twee recirculerende axiale ventilatoren ventileren de behuizing om uw computer en monitoren koel te houden. U profiteert van een maximale levensduur van componenten in warme omgevingen.
Optionele Verwarming Gebruik de roestvrijstalen dubbele PC monitorkast veilig in koele omstandigheden. Vraag een anticondensatieverwarmer van 150W of 300W met draaithermostaat aan.
Veelzijdige Montage Installeer de dubbele PC-behuizing op de ideale locatie. Gebruik montage op een werkblad of wandmontage (verzonken of met optionele beugels) om de workflow in uw fabriek te verbeteren. Het slanke ontwerp bespaart ruimte op uw productievloer.
Toetsenbordopties Verbeter de workflow met de beste toetsenbordoptie voor uw personeel. Kies uit een vast toetsenbordplank, een uitschuifbare toetsenbordlade of een geïntegreerd toetsenbord met IP65-classificatie.
Sleutelbediende Sloten Met Rubberen Doppen Kwartslagsloten beschermen uw PC tegen ongeoorloofde toegang. De sloten zorgen er ook voor dat de deur van de behuizing afgedicht is tegen hogedrukreiniging.
Overspanningsveilige 240V Stopcontacten Zorg voor een maximale levensduur van uw computer dankzij tegen overspanning beveiligde stopcontacten. De behuizing heeft een interne, viervoudige uitbreiding die beschikbaar is met UK-, EU-, FR-, CH- of US-aansluitingen.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's