RVS Computerkast

PC-Kastsysteem Roestvaststaal

Productcode: SENC-600

Verhoog de productiviteit op de werkvloer met het IP65 PC-kastsysteem roestvaststaal. De behuizing van roestvrij staal 316 beschermt een computer en een 27-inch monitor tegen dagelijks wassen met een jet.

RVS Computerbehuizing

Productcode: SENC-500

Met de waterdichte RVS computerbehuizing kunt u profiteren van de functionaliteit van een pc en een 24-inch monitor in natte, hygiënische en ruimtes waar apparatuur wordt gewassen.

Roestvast Stalen PC-Kast

Productcode: SENC-400

De waterdichte, roestvast stalen PC-kast is ontworpen voor gebruik met thin client-computers en LCD-schermen to” 22" in natte of vochtige ruimtes of ruimtes waar apparatuur wordt gewassen.

IP65 inox Computerkast

Productcode: SENC-700

Waterdichte IP65 inox computerkast ter bescherming van desktop- en tower-pc's en TFT-schermen (tot 19").

RVS PC-Kast Touchscreen

Productcode: SENC-450

Waterdicht RVS PC-kast touchscreen — ontworpen voor thinclient PC's en Touchscreens tot 21,5".

RVS Computerkast Artikelen:

Bekijk hieronder artikelen over industriële RVS computerkasten van Armagard

Wat Is Roestvrij Staal 316?

Leer meer over roestvrij staal 316 en waarom dit het beste materiaal is voor het beschermen van kritische IT-systemen onder zware omstandigheden. Roestvrij staal 316 heeft een betere corrosieweerstand dan 304, dus ideaal voor washdown-computerbehuizingen in de voedselverwerking, farmaceutische productie en andere hygiënische industrieën.

Meer Informatie Over PC HMI Behuizingen Voor Voorzieningen Die Spoelen Vereisen

Ontdek hoe u computers, tv's en touchscreens installeert in natte, corrosieve en hygiënische ruimtes. Een PC HMI behuizing beschermt uw apparaten tegen industriële gevaren en regelmatige reiniging. U kunt genieten van het gemak van digitale technologie in gebieden die moeten worden gespoeld, en u kunt er zeker van zijn dat uw apparaten betrouwbaar zijn. Lees nu meer.