IP65 Inox Computerkast

Waterdichte Slimline TFT LCD Schermbehuizing

De SENC-700 IP65 inox computerkast is ontworpen om toren- of desktop-pc's en TFT LCD-schermen, inclusief touchscreens, tot 19 inch te beschermen. Deze veelzijdige behuizing kan worden uitgerust met een 'wedge-stijl' membraantoetsenbord met geïntegreerde muis, of een meegeleverde muis met of zonder een conventionele toetsenbord- en muisplank. Het is IP65-gecertificeerd en biedt volledige bescherming tegen stof en water.

Prijzen Aanvragen

IP65 Inox Computerkast Ideaal Voor:

 • Vervaardiging van Levensmiddelen
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Medische Toepassingen
 • Laboratorium Toepassingen
 • Hygiënische Omgevingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD)mm:
750 x 610 x 326
Materiaal:
Roestvrij staal
Schermgrootte:
Tot 19" TFT LCD
Toetsenbord/muis:
Geïntegreerd of dienblad
Montage:
Wand of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-700

De waterdichte PC behuizing SENC-700, is vervaardigd uit roestvrij staal van voedingskwaliteit en is waterdicht tot IP65. Deze betrouwbare oplossing is perfect voor het beschermen van computers en schermen in de voedselproductie of fabrieken die medische en voedselbronnen verwerken en die regelmatig moeten worden schoongemaakt. Het slanke ontwerp is een voordeel wanneer de ruimte beperkt is.

Kenmerken En Voordelen:

De IP65 inox computerkast is een ruimtebesparende waterdichte behuizing die door veel toonaangevende voedingsbedrijven in heel Europa wordt gebruikt. Het kan computers en schermen beschermen tegen water, stof, olie, vet, fysieke impact en diefstal.

We bieden een aantal toetsenbord- en montageopties. Neem nu contact op met één van onze verkoopadviseurs op +31-76-808-0954 om de perfecte oplossing voor u te vinden.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SENC-700 IP65 inox computerkast.
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit 316 Roestvrij Staal 316 roestvrij staal heeft een hoge weerstand tegen corrosie en vlekken. Het is onderhoudsarm en heeft ook antibacteriële eigenschappen. Ideaal voor natte of vochtige omstandigheden en in ruimtes waar voedsel wordt bereid.
Sterk Venster Van Polycarbonaat Duurzame schermbescherming zonder risico op vervuiling naar uw productielijn in het geval van breuk.
Universele VESA-Montage Biedt de mogelijkheid om de meeste LCD-schermen van de meeste fabrikanten te monteren.
Geschikt Voor De Meeste Slanke Desktop- Of Tower-Pc's Of Thin Client-Computers En LCD-Monitoren (Tot 19") Voeg het computersysteem van uw keuze toe en bespaar geld op de aanschaf van dure gespecialiseerde machines.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard aangebracht op de deur, sloten en raam om schade aan aangesloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen te voorkomen, en maakt lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan aangesloten apparatuur door elektriciteitspieken, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Interne Ventilator(En) Handhaven een stabiele, uniforme interne temperatuur, verminderen oververhitting van alle ingesloten componenten en verlengen de levensduur.
Verwarmings- En Luchtkoelingsmodules Deze optionele functies maken installatie van waterdicht PC behuizing mogelijk bij extreme temperaturen van -5°C tot +40°C.
Meerdere Montagemogelijkheden Wandmontagebeugels of alternatieve standaard/trolley beschikbaar.
Aanpasbaar Opties om een membraantoetsenbord en -muis toe te voegen, of een touchscreen.
RVS Kwartslagsloten Zorg voor een waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een probleem is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
750 mm
Breedte:
610 mm
Diepte:
326 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-700
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's