Computerkast Voor Werkplaats

Stofvrije Bescherming Voor Computers En 22-Inch Breedbeeldmonitoren

De Armagard IP54 computerkast voor werkplaats is ontworpen om toren-pc's en breedbeeldmonitoren tot 22 inch te beschermen. Deze compacte alles-in-één unit biedt robuuste bescherming tegen de gevaren van een industriële omgeving.

De PENC-400 heeft een 22-inch raamkozijn en kan worden uitgerust met elk beeldscherm naar keuze. De computerbehuizing is ontwikkeld van gepoedercoat zachtstaal en heeft een afsluitbaar schuifladecompartiment voor een toetsenbord en muis.

Prijzen Aanvragen

Computerkast Voor Werkplaats Ideaal Voor:

 • Stoffige of Vuile Ruimtes
 • Industriële Ruimtes
 • Fabrieksvloeren
 • Werkplaatsen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD)mm:
671 x 620 x 303
Materiaal:
Gepoedercoat zachtstaal
Schermformaat:
Tot 22" LCD
Toetsenbord/muis:
Tray
Montage:
Oppervlak of standaard
IP Classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-400

De industriële LCD monitorbehuizing is een stofdichte computerbehuizing die ideaal is voor fabrieks- en industriële omgevingen. Het kan ingesloten hardware beschermen tegen vloeistofspatten, stof, olie, vet, fysieke impact en diefstal.

Kenmerken En Voordelen:

Deze IP54 compacte hmi computerkast wordt in heel Europa gebruikt door toonaangevende industriële, productie- en distributiebedrijven. Het wordt geleverd met een reeks supporting artikelen, zoals een optioneel membraantoetsenbord en muiswig die aan de voorkant van de kast worden gemonteerd.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard PENC-400 industriële computerkast voor werkplaats.
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Gepoedercoat Zacht Staal Stof-, vuil- en spatwaterdicht waardoor het ideaal bruikbaar is voor binnentoepassingen.
Sterk Polycarbonaat Raam Duurzame schermbescherming zonder risico op vervuiling van uw productielijn bij slijtage.
Universele VESA-Montage Biedt de mogelijkheid om de meeste LCD-schermen van de meeste fabrikanten te monteren.
Geschikt Voor De Meeste Computers En TFT/LCD-Monitoren (Tot 22") Voeg het computersysteem van uw keuze toe en bespaar geld op het kopen van dure industriële machines.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en het raam om schade aan ingesloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen te voorkomen en om lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk te maken.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan aangesloten apparatuur door stroompieken en verlengt de levensduur.
Interne Ventilator(En) Zorgen voor een stabiele, uniforme interne temperatuur, waardoor de spanning op alle ingesloten componenten wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd.
Verwarmings- En Luchtkoelingsmodules Met deze optionele extra's kan een computerkast voor werkplaats worden geïnstalleerd bij extreme temperaturen van -5°C tot +40°C.
Meerdere Montagemogelijkheden Wandmontage of optioneel voetstuk voor een comfortabele werkhouding.
Aanpasbaar Schuiflade biedt plaats aan een toetsenbord met geïntegreerde muis.
Chromen Kwartslagsloten Zorg voor een waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een probleem is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermden tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (alleen behuizing):

Hoogte:
671 mm
Breedte:
620 mm
Diepte:
303 mm
IP-classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-400
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's