Inox Monitor IP65 Behuizing

Verhoog De Productiviteit Van Uw Bedrijf Met Grootformaat Beeldschermen

Een grootformaat inox monitor IP65 behuizing toont KPI's en andere informatie in realtime, waardoor het personeel de quota haalt. Deze 75-inch LCD behuizing is groter dan traditionele HMI-aanraakschermen, dus u hoeft geen concessies te doen aan wat u weergeeft. Splits het scherm om verschillende informatie tegelijkertijd weer te geven, zoals veiligheidsinformatie, bedrijfsupdates en ploegdoelen. Dankzij de veelzijdige montage kunt u de zichtbaarheid in uw productielijn vergroten. Hang de behuizing aan het plafond, of installeer hem plat of gekanteld op een muur of kolom. Armagard's hygiënische schermkasten werken betrouwbaar 24/7, zelfs tijdens dagelijks wassen, voor maximale uptime, output en return-on- investering (ROI).

Prijzen Aanvragen

Inox Monitor IP65 Behuizing Is Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankverwerking
 • Chemische Productie
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afvalverwerking

In Één Oogopslag:

Schermgrootte:
75"
Materiaal:
316 roestvrij staal
IP Classificatie:
IP56/65
Montage:
Wand, plafond of standaard
Productcode:
SDS18-75-W-L

Voldoe Eenvoudig Aan De Hygiënenormen Met Een Inox Monitor IP65 Behuizing

De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig en antibacterieel. Het is veilig te gebruiken in industrieën met strikte hygiënenormen. Deze units zijn geclassificeerd als IP54, IP65 of IP69K. Eenvoudige reiniging met hogedrukstralen met hoge temperatuur is mogelijk zonder risico voor het ingesloten scherm. Snelle reiniging vermindert verstoring van productieschema's.

De inox monitor IP65 behuizing wordt geleverd met automatische klimaatregeling om het juiste niveau van temperatuurbescherming voor het scherm te garanderen. Afhankelijk van het model dat u kiest, kan het scherm veilig en efficiënt worden gebruikt bij temperaturen van -30°C tot 35°C (afhankelijk van het model). De behuizingen van Armagard hebben duurzame polycarbonaat ramen, die 20 keer sterker zijn dan glas. In het onwaarschijnlijke geval van breuk zullen deze ruiten niet versplinteren, waardoor productielijnen worden beschermd tegen vervuiling en een productiestop.

Armagard biedt toonaangevende garanties, levenslange klantenondersteuning en 30 jaar ervaring. Geniet van een verwachte levensduur van 10 jaar en bescherm opeenvolgende schermen gedurende meerdere jaren - een geweldige investering op lange termijn.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard inox monitor IP65 behuizing
Kenmerk Voordeel
IP56/65-Classificatie Installeer met vertrouwen een 75-inch scherm op locaties waar apparatuur wordt afgespoeld. IP56/65-bescherming geeft u gemoedsrust over de levensduur en betrouwbaarheid van uw schermen op de werkvloer.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De inox monitor IP65 behuizing is corrosiebestendig, antibacterieel en eenvoudig te reinigen, waardoor deze geschikt is voor gebruik in hygiënische industrieën en steriele omgevingen.
Interne Klimaatbeheersing Er zijn drie niveaus van omgevingscontrole beschikbaar. De range topping-behuizing zorgt voor een betrouwbare werking van -30°C tot 35°C (afhankelijk van het model), waardoor het scherm en de componenten op een efficiënte temperatuur werken, met maximale betrouwbaarheid.
Duurzaam Venster Van Polycarbonaat Het venster is 20 keer sterker dan glas. Als het breekt, valt het niet uiteen in kleine stukjes, waardoor uw productielijn vrij blijft van vervuiling.
VESA-Compatibiliteit En Gemakkelijke Toegang De 75-inch LCD behuizing is een veelzijdig en kosteneffectief alternatief voor speciaal gebouwde waterdichte schermen. Hiermee kunt u elk groot 75-inch scherm naar keuze installeren en het scherm vervangen of upgraden zonder een technicus.
Plafond-, Wand- Of Standaardmontage Plaats de behuizing op de perfecte plek op uw productievloer. Keuze uit plafond- of wandmontage, met vlakke of schuine muurbeugels. Standaardinstallatie is beschikbaar als een aangepaste optie.

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's