IP69K Productie Monitor In RVS

Implementatie Digitale KPI-Display Behuizingen In Ruimtes Die Een Intensieve Dagelijkse Reiniging Vereisen

Een IP69K productie monitor in RVS beschermt grootformaat displays (tot 75 inch) tegen rigoureuze dagelijkse reiniging, waardoor de communicatie en productiviteit worden verbeterd. Met de IP69K-classificatie kan stoomreiniging worden uitgevoerd bij 80 tot 100 bar, in intervallen van 14 tot 16 l/min en bij 80°C, waardoor een optimale hygiëne van de productielijn wordt gegarandeerd.

Prijzen Aanvragen

IP69K Productie Monitor In RVS, Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drank Verwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Chemische Productie
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afval Verwerking

In Één Oogopslag: (Specificatie voor 75")

Schermformaten:
32", 55", 75" (andere maten beschikbaar)
Afmetingen (HxBxD) mm:
1214 x 1874,5 x 216
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
IP-classificatie:
IP69K
Montage:
Plafond of Wand
Productcode:
SDS18-75-W-L-CB1-IP69K

Verhoog De Uptime Van De Productie Door Gebruik Te Maken Van De IP69K Productie Monitor In RVS

De IP69K productie monitor in RVS is speciaal ontworpen om de productie-uptime te maximaliseren. De roestvrijstalen behuizing van voedingskwaliteit (316) biedt antibacteriële eigenschappen en uitstekende corrosieweerstand. De integratie van afdichtingen, kabelwartels en sloten die geschikt zijn voor schoonmaakwerkzaamheden, zorgen voor een volledig waterdicht systeem. Vertrouw op betrouwbare metrische displayborden die de productie-efficiëntie verbeteren en tegelijkertijd voldoen aan de nieuwste sanitaire normen.

Armagard-behuizingen zijn de vertrouwde keuze van voedselverwerkende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Europa en bieden een kosteneffectieve oplossing voor spoelgebieden voor apparatuur. Deze displaybehuizingen voor op de werkvloer garanderen een langere levensduur van het scherm, met een geschatte duurzaamheid van 10 jaar. Door dezelfde behuizing te gebruiken om meerdere beeldschermen gedurende meerdere jaren te beveiligen, kunt u het hoogste rendement op uw investering behalen en tegelijkertijd de productiviteit in gebieden waar apparatuur intensief wordt schoongespoeld.

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard IP69K productie monitor in RVS
Kenmerk Voordeel
IP69K-Classificatie Behoudt de duurzaamheid van het scherm tijdens rigoureuze wasroutines, zorgt ervoor dat wordt voldaan aan de meest actuele sanitaire vereisten en geeft volledige zekerheid over de langdurige efficiëntie van uw digitale KPI-schermen.
Hygiënische Afdichtingen en Roestvrijstalen Wartels Voor Kabels Het volledig waterdichte systeem maakt een snelle, intensieve reiniging mogelijk, waardoor u erop kunt vertrouwen dat de unit grondig wordt gedesinfecteerd.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De IP69K productie monitor in RVS beschikt over natuurlijke antibacteriële eigenschappen en uitstekende weerstand tegen corrosie, waardoor optimale sanitaire voorzieningen op de voedselproductielijn worden gegarandeerd.
Interne Thermische Regulatie Interne ventilatoren en verwarmingen zorgen ervoor dat het scherm efficiënt blijft werken bij temperaturen van -30°C tot 30°C.
10 mm Dik Polycarbonaat Venster In het zeldzame geval dat er breuk optreedt, zorgt het duurzame raam ervoor dat er geen verontreinigingen in uw productielijn terechtkomen. Het is speciaal ontworpen voor de productie van voedingsmiddelen, farmaceutische producten en cosmetica en biedt een ideale oplossing voor het handhaven van reinheids- en veiligheidsnormen.
VESA-Montage Compatibiliteit en Gemakkelijke Toegang tot het Scherm Kies en installeer moeiteloos het VESA-compatibele scherm van uw voorkeur van 75 inch. Dankzij de gemakkelijke toegang op elk moment is er geen noodzaak voor langdurige downtime of de hulp van een gespecialiseerde technicus.
Ceiling or Wall Mounting Kies voor plafond- of wandmontage en kies tussen platte of gekantelde muurbeugels om de IP69k flat panel behuizing 75 inch perfect boven uw productielijn te positioneren voor maximaal gemak en efficiëntie.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's