RVS Computerbehuizing

Waterdichte Industriële Computerkast Voor 24-Inch Monitoren

De RVS computerbehuizing is ontworpen voor 24-inch monitoren en stelt u in staat om te profiteren van de functionaliteit van een pc in natte, hygiënische omgevingen die moeten worden schoongemaakt. De behuizing is gemaakt van 316 food-grade roestvrij staal en is antibacterieel en corrosiebestendig. Straalwassen is mogelijk, waardoor het ideaal is voor hygiënische industrieën.

De waterdichte computerkast SENC-500 heeft een IP65-classificatie en beschermt schermen tegen vloeistoffen, deeltjes in de lucht en fysieke schokken. Met dit werkstation kan een pc ononderbroken draaien in gevaarlijke omstandigheden, waardoor de uptime van het systeem, de efficiëntie op de werkvloer en de algehele systeembescherming worden verbeterd.

Prijzen Aanvragen

RVS Computerbehuizing Is Ideaal Voor:

 • Gebieden die Intensief Wassen en Cleanrooms Vereisen
 • Productie van Voedsel en Dranken
 • Farmaceutische Productie
 • Medische Industrieën
 • Laboratorium Toepassingen

In Één Oogopslag: (Behuizingsgrootte Exclusief Toetsenbord)

Afmetingen (HxBxD) mm:
683 x 690 x 304
Materiaal:
316 roestvrij staal
Schermgrootte:
Tot 24" (VESA)
Toetsenbord/muis:
Optioneel, toetsenbordplank, uitschuifbaar toetsenbord of geïntegreerd IP65-membraantoetsenbord (met touchpad). Samen met een optioneel waterdicht toetsenbord en muis
Montage:
Muur of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-500

De waterdichte computerkast is geschikt voor pc's en VESA-compatibele 24-inch monitoren van de meeste fabrikanten. Hierdoor kunt u de meest geoptimaliseerde pc voor uw behoeften gebruiken. Het computerwerkstation kan gedurende vele jaren, meerdere generaties pc's beschermen en biedt een uitstekend investeringsrendement.

Hogedrukreiniging van een RVS computerkast

Kenmerken En Voordelen:

De waterdichte industriële RVS computerbehuizing kan worden uitgerust met een toetsenbordblad, een uitschuifbare toetsenbordlade of een optioneel geïntegreerd membraan IP65-toetsenbord. U krijgt een volledig functionele pc op de werkvloer, met volledige bescherming.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SENC-500 industriële RVS computerbehuizing.
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit 316 Roestvrij Staal De roestvrijstalen computerkast is antibacterieel en corrosiebestendig, waardoor deze veilig is voor zware jet wash-reiniging in natte, vochtige en schone omgevingen.
Sterk Venster Van Polycarbonaat Het venster van polycarbonaat is 10 keer sterker dan gewoon glas. In het onwaarschijnlijke geval van breuk, zal het duurzame venster uw productielijn niet verontreinigen met vuil.
Waterdicht Tot IP65 De IP65-classificatie biedt volledige bescherming voor een pc en scherm tegen stof, vloeistoffen en stoten. Dit vermindert onderhoud, downtime en kosten.
Past Op De Meeste Thin Client-Computers En TFT/LCD-Monitoren (Tot 24”) Koop het beste computersysteem voor uw behoeften of gebruik een computer en scherm die u al bezit, om geld te besparen.
Waterafstotende Afdichtingen Afsluitingen op de deur, sloten en raam maken het mogelijk het werkstation veilig te wassen zonder risico voor de pc.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netverdeling Het computersysteem is beveiligd tegen stroompieken, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Interne Ventilator(En) Interne ventilatoren en ventilatieopeningen zorgen voor een stabiele temperatuur, wat de levensduur van de computer verlengt.
Meerdere Montagemogelijkheden Kan op een tafelblad of trolley worden gemonteerd, zodat de gebruiker in een comfortabele houding kan werken.
Aanpasbaar Kies de beste toetsenbord- en muisoptie voor uw behoeften: een vaste plank, uitschuifbare lade of geïntegreerd IP56-membraantoetsenbord en muis-touchpad.
RVS Kwartslagsloten Met vergrendelingsopties kan de waterdichte RVS computerbehuizing de pc beschermen tegen manipulatie en diefstal.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
683 mm
Breedte:
690 mm
Diepte:
304 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-500
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's