316 Waterdichte Monitor Enclosure

Installeer Betrouwbare Digital Signage Op Locaties Die Intensief Moeten Worden Schoongemaakt

Installeer met vertrouwen, 55-inch schermen in natte omgevingen met de 316 waterdichte monitor enclosure. Het heeft een IP56/65-classificatie die dagelijkse jetwashing mogelijk maakt. De voedselveilige (316) roestvrijstalen LCD behuizing is corrosiebestendig en antibacterieel, voor maximale hygiëne. Verbeter de communicatie op de werkvloer met displays die betrouwbaar werken bij intensief dagelijks schoonmaken.

Prijzen Aanvragen

316 Waterdichte Monitor Enclosure Is Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankverwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Chemische Productie
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afvalverwerking

In Één Oogopslag:

Schermgrootte:
55"
Materiaal:
316 roestvrij staal
IP Classificatie:
IP56/65
Montage:
Muur, plafond of standaard
Productcode:
SDS18-55-W-L

Haal Maximale Levensduur Uit De 316 Waterdichte Monitor Enclosure

De 55" 316 waterdichte monitor enclosure is een gebruiksvriendelijk alternatief voor waterdichte displays. Installeer de VESA-ready, slimline TV van uw keuze. U hebt op elk moment eenvoudig toegang tot de behuizing om het scherm en de Audio Visueel componenten te upgraden. Met een verwachte levensduur van 10 jaar kunt u opeenvolgende schermen gedurende meerdere jaren beschermen, waardoor de behuizing een uitstekende investering op lange termijn is.

Het robuuste ontwerp beschermt schermen op industriële locaties. De roestvrijstalen LCD-behuizing en het duurzame venster van polycarbonaat beschermen tegen fysieke schade. Interne klimaatbeheersing maakt een betrouwbaar gebruik mogelijk van -30°C tot 35°C (afhankelijk van het model). Geniet van toonaangevende garanties, levenslange klantenondersteuning en Armagard's 30 jaar ervaring.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard 55" 316 waterdichte monitor enclosure SDS18-55-W-L
Kenmerk Voordeel
IP56/65-Classificatie Installeer veilig een 55"-scherm op locaties waar apparatuur wordt gewassen. IP56/65-bescherming zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid van uw schermen op de werkvloer.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De 316-behuizing is inherent antibacterieel en corrosiebestendig. Ideaal voor voedsel- en drankverwerking, cosmeticaproductie en farmaceutische toepassingen.
Interne Klimaatbeheersing Een controller bestuurseenheid bedient automatisch klimaatbeheersingsfuncties. Het scherm en de componenten werken op een veilige, efficiënte temperatuur en met maximale betrouwbaarheid.
Kies uit drie niveaus van omgevingscontrole. De topbehuizing van het assortiment maakt veilig tv-gebruik mogelijk van -30°C tot 35°C.
Duurzaam Venster Van Polycarbonaat De vensters zijn 20 keer sterker dan glas. Ze zullen bij breuk niet in kleine stukjes uiteenspatten, waardoor uw productielijn wordt beschermd tegen besmetting.
VESA-Compatibiliteit En Gemakkelijke Toegang Als alternatief voor alles-in-één, waterdichte schermen, kunt u met de roestvaststalen behuizing elk dunne VESA-ready scherm van uw keuze installeren. Gemakkelijke toegang betekent dat u uw scherm op elk moment kunt verwijderen en upgraden, zonder een gespecialiseerde technicus.
Plafond-, Wand- Of Standaardmontage Plaats de 316 waterdichte monitor enclosure op de ideale locatie op uw productievloer. Kies uit plafond- of wandmontage, met vlakke of schuine muurbeugels. Standaardinstallatie is beschikbaar als een aangepaste optie.

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's