RVS PC-Kast Touchscreen

Waterdichte Behuizing Met Geïntegreerde 21,5-Inch Touchscreen Monitor

De RVS PC-kast touchscreen beschermt computer-apparatuur in omgevingen die moeten worden gespoeld en hygiënische reiniging vereisen. Het bevat een grote 21,5-inch touchscreen-monitor, waardoor operators industriële handschoenen kunnen dragen en toch een computer kunnen bedienen zonder toetsenbord en muis.

De RVS computerkast met touchscreen SENC-450, integreert een resistief aanraakscherm, waardoor het mogelijk wordt om een ononderbroken workflow te handhaven in fabrieken waar elektronische hardware normaal gesproken kapot zou gaan of crasht. De behuizing van het aanraakscherm heeft ook een geïntegreerde, vergrendelbare toetsenbordlade en is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal (316), waardoor het ideaal is voor natte of vochtige omstandigheden.

Prijzen Aanvragen

RVS PC-Kast Touchscreen Ideaal Voor:

 • Hygiënische Omgevingen
 • Jet- of Hogedrukreiniging
 • Voedselverwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Medische Toepassingen
 • Laboratorium Toepassingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD)mm:
671 x 620 x 303
Materiaal:
Roestvrij staal
Schermgrootte:
21,5" touch (inbegrepen)
Toetsenbord/Muis:
Geen*
Montage:
Muur of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-450

* een membraantoetsenbord is op aanvraag verkrijgbaar

Verzegeld tot IP65 en beschermend tegen stof, vuil, olie, fysieke impact en diefstal, zijn Armagard waterdichte behuizingen niet alleen geweldig voor veiligheid en bescherming, maar ook ideaal voor fabrieken die omgaan met medische en voedselbronnen en een hoge mate van hygiëne vereisen.

Kenmerken En Voordelen:

Armagard-behuizingen bieden een uitgebreide, betrouwbare en duurzame oplossing voor het beschermen van hardware en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten in plaatsen waar anders schade of vernieling veroorzaakt zou worden.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SENC-450 RVS computerkast touchscreen.
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Food Grade (316) Roestvrij Staal Onderhoudsarm met antibacteriële eigenschappen, (316) roestvrij staal heeft een hoge weerstand tegen corrosie en vlekken, waardoor het ideaal is voor vochtige fabrieksomstandigheden.
Sterk Venster Van Polycarbonaat Duurzame schermbescherming vermindert het risico op slijtage en vervuiling van uw productielijn.
Waterdicht Tot IP65 Behuizingen kunnen met een hogedrukstraal worden gereinigd zonder de binneninrichting te beschadigen.
Geschikt Voor De Meeste Thin Client-Computers En TFT/LCD-Monitoren (Tot 22") Voeg de computer en het scherm van uw keuze toe en bespaar geld op het kopen van speciale machines.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en raam. Ze voorkomen dat er vloeistof binnendringt bij het spoelen en indien er lekkage is.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan aangesloten apparatuur door elektriciteitspieken, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Meerdere Montagemogelijkheden Kan op een stabiel oppervlak of trolley worden gemonteerd, zodat de gebruiker in een comfortabele houding kan werken.
Interne Ventilator(En) Handhaven een stabiele, uniforme interne temperatuur, verminderen oververhitting van alle ingesloten componenten en verlengen de levensduur.
Verwarmings- En Luchtkoelingsmodules Maakt de RVS PC-kast touchscreen bestand tegen temperaturen van -5°C tot +40°C.
Aanpasbaar Opties om een membraantoetsenbord en muis toe te voegen.
RVS Kwartslagsloten Zorgen voor een waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een probleem is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
670 mm
Breedte:
620 mm
Diepte:
280 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-450
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's