PC-Kastsysteem Roestvaststaal

Installeer Computers En 27" Monitoren Veilig In Ruimtes Die Dagelijks Moeten Worden Schoongemaakt

Verhoog de productiviteit met hygiënische IT-werkstations in faciliteiten die moeten worden schoongemaakt. Het IP65 PC-kastsysteem roestvaststaal beschermt een computer en 27” monitor tegen jetwashing, fysieke schade, stof en meer. Het breedbeeldvenster verbetert de workflow doordat operators op een groot scherm kunnen werken. Gebruik het pc- en VESA-ready scherm van uw keuze in elke corrosieve of hygiënische omgeving.

Prijzen Aanvragen

PC-Kastsysteem Roestvaststaal Ideaal Voor:

 • Voedselproductie
 • Farmaceutische Productie
 • Wasplaatsen
 • Medische Instellingen
 • Laboratoria

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
700 x 730 x 230
Monitorgrootte:
27” (16:9)
VESA:
75 x 75, 100 x 100
IP-classificatie:
IP65
Materiaal:
316 roestvrij staal
Toetsenbord Opties:
Vaste plank, afsluitbare lade of geïntegreerd IP65-toetsenbord
Montage:
Wandmontage of op optionele standaardtafel
Productcode:
SENC-600

Waterdicht PC-Kastsysteem Roestvaststaal Met Veelzijdig Toetsenbord En Montagemogelijkheden

Creëer geoptimaliseerde werkplekken voor uw medewerkers met meerdere montage- en toetsenbordopties. Kies tussen wandmontage of een optioneel bureau staan om een computer op de ideale locatie te plaatsen. Met een vast toetsenbordplank of een afsluitbare lade kunt u een normaal toetsenbord gebruiken of een geïntegreerd IP65-toetsenbord aanvragen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Armagard heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met bedrijven in de voedselproductie en farmaceutische industrie, waaronder Cranswick, MSD, Greencore, GSK, Bakkavor en Nestlé. U krijgt vijf jaar garantie en levenslange ondersteuning. Dankzij de verwachte levensduur van 10 jaar kunt u één PC-kastsysteem roestvaststaal gebruiken om opeenvolgende computers te beschermen, waardoor het zeer kosteneffectief is.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SENC-600 PC-kastsysteem roestvaststaal.
Kenmerk Voordeel
27” Breedbeeldvenster Gemaakt Van Duurzaam Polycarbonaat Installeer elke VESA-compatibele monitor tot 27 inch. Het breedbeeldvenster van de SENC-600 verbetert de workflow doordat operators op een groot scherm kunnen werken. In het onwaarschijnlijke geval van een breuk beschermt het raam uw productielijn tegen verontreiniging, doordat het niet in kleine stukjes uiteenvalt.
Roestvrij Staal 316, Beschermingsgraad IP65 Gebruik het PC-kastsysteem roestvaststaal veilig in hygiënische omgevingen. De voedselveilige constructie van de behuizing is corrosiebestendig en antibacterieel. De IP65-beschermingsgraad maakt de behuizing volledig wasbaar - ideaal voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische sector.
Interne Ventilator Een axiaal ventilator recirculatie lucht rond de RVS lessenaar computerkast, waardoor warmteopbouw wordt voorkomen en de levensduur van de componenten wordt gemaximaliseerd.
Optionele Verwarming Vraag om een optionele verwarmingsmodule van 150w om uw computer en scherm te beschermen in koele omstandigheden. Met de geïntegreerde thermostaat regelt u de verwarming op de ideale bedrijfstemperatuur van uw pc-apparatuur.
Aangepaste Toetsenbord Opties Creëer geoptimaliseerde werkstations voor uw personeel. Kies voor een vast toetsenbordplank, een schuiflade of een geïntegreerd toetsenbord met IP65-classificatie. Waterdichte toetsenborden en muizen apart verkrijgbaar.
Overspanningsbeveiligde 240V Stopcontacten Ingebouwde bescherming tegen elektrische pieken maximaliseert de levensduur van de computer.
Wand-, Standaard- Of Werkblad Montage Verhoog de productiviteit door computers op de werkvloer te installeren op de ideale locatie voor uw operators (stands afzonderlijk verkrijgbaar).
Twee Sleutelbediende Sloten Met Rubberen Doppen Sloten houden de deur afgedicht tegen het binnendringen van water en deeltjes. Dankzij de snelle toegang tot de binnenkant van de behuizing kunt u uw computer en monitor snel verwijderen en vervangen.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's