Industriële PC Behuizing

Flexibele En Veelzijdige IP54 Dubbele Printer En Computerkast Voor Fabrieks- En Industriële Omgevingen

Met de industriële PC behuizing PENC-500 kun je een pc gebruiken in industriële omgevingen. Het stelt een computer in staat ononderbroken te blijven werken in gevaarlijke omstandigheden, waardoor de uptime van het systeem wordt verhoogd en de efficiëntie en output op de werkvloer worden verbeterd. De pc is goed beveiligd, biedt een betere systeembeveiliging en zorgt ervoor dat uw productieprocessen ongestoord doorgaan.

De industriële LCD behuizing biedt lagere totale eigendomskosten dan een industriële pc. Het biedt computers een lange levensduur en bescherming, wat resulteert in een uitstekend investeringsrendement.

Prijzen Aanvragen

Industriële PC Behuizing Ideaal Voor:

 • Fabrieken
 • Industriële Plaatsen
 • Productielijnen
 • Werkplaatsen
 • Stoffige of Vuile Gebieden

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD)mm:
683 x 690 x 305
Materiaal:
Gepoedercoat zachtstaal
Schermgrootte:
Tot 24"
Toetsenbord/muis:
Optionele plank, glijdende tray of geïntegreerd membraantoetsenbord en muis
IP Classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-500/510

De industriële LCD behuizing PENC-500-serie is een alles-in-één-eenheid die is afgedicht tegen stof, vloeistof, vet, fysieke impact en diefstal. Het biedt pc's en 24-inch schermen met bescherming tegen de gevaren van een industriële werkplek.

Kenmerken En Voordelen:

De industriële PC behuizing biedt plaats aan breedbeeld 24-inch monitoren en kan worden uitgerust met een toetsenbordblad, een uitschuifbare toetsenbordlade of een geïntegreerd membraantoetsenbord. De behuizing is gemaakt van zachtstaal met poedercoating en is geclassificeerd als IP54/56/65, waardoor efficiëntie op de werkvloer met volledige bescherming wordt geboden.

Het werkstation biedt plaats aan computers en schermen tot 24” met VESA-bevestigingen. Hierdoor kunt u het meest geoptimaliseerde computersysteem voor uw behoeften kiezen en installeren.

De plaatstaal computerkast herbergt de pc in een geklimatiseerde omgeving met ventilatoren, ventilatieopeningen en overspanningsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de computer een lange levensduur heeft in een geventileerde, gekoelde en gefilterde omgeving, waardoor problemen als gevolg van oververhitting en zwevende deeltjes worden vermeden. De omkasting zelf gaat tot tien jaar mee en biedt een uitstekend rendement op de investering.

De industriële PC behuizing kan aan de muur of op een standaard worden gemonteerd. Hierdoor kunt u deze op de voor u meest geschikte locatie plaatsen. Er zijn vier modellen beschikbaar, zodat u de meest geschikte opstelling voor uw productiewerkvloer kunt kiezen.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard PENC-500 industrieel pc behuizing.
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Gepoedercoat Zacht Staal De industriële behuizing zorgt ervoor dat de pc en het scherm volledig beschermd zijn, wat onderhoud, downtime en kosten vermindert.
Duurzame Polycarbonaat Raam Het venster van polycarbonaat is 30 keer sterker dan glas. In het onwaarschijnlijke geval van een breuk, zal de ruit niet in stukken breken en uw productielijn vervuilen.
Geschikt Voor Computers En TFT/LCD-Monitoren Met VESA-Bevestigingen (Tot 24") Koop het computersysteem van uw keuze of bespaar geld door een computer en scherm te gebruiken die u al bezit.
Waterafstotende Afdichtingen Afdichtingen voorkomen het binnendringen van vloeistoffen via de deur, sloten en ramen, zodat u de behuizing gemakkelijk kunt schoonmaken.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Apparatuur is beschermd tegen elektrische pieken, wat de duurzaamheid van componenten garandeert.
Interne Ventilator(En) Interne ventilatoren en ventilatieopeningen zorgen voor een stabiele temperatuur, wat de levensduur van de computer verlengt.
Flexibele Montage U kunt de behuizing in de voor u meest geschikte positie monteren, aan de muur of op een standaard.
Aanpasbaar Kies de meest geschikte toetsenbord- en muisoptie naar uw behoeften: een vaste plank, uitschuifbare lade of geïntegreerd IP54-membraantoetsenbord en muis-touchpad.
Afsluitbaar Twee via sleutels opererende sloten beschermen de industriële PC behuizing tegen misbruik of diefstal.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (alleen behuizing):

Hoogte:
683 mm
Breedte:
690 mm
Diepte:
305 mm
IP-classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-500/510
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's