Outdoor TV enclosure

TV Scherm Bescherming

Productcode: PDS-V18-55

De 55 inch TV scherm bescherming biedt buiten-bescherming voor uw schermen. Deze slanke en veilige behuizing is voorzien van een met een sleutel afsluitbare deur, ventilatiesysteem, ingebouwde ventilatoren, interne voeding en kabelbeheersysteem.

Digitaal buitendisplay

Productcode: PDS-V18-42

Armagard's slimline 42-inch digitaal buitendisplay is een duurzame en waterdichte behuizing, ontworpen om uw schermen te beschermen tegen slecht weer en vandalisme. Het heeft een IP54-, 56- of 65-classificatie, een zachtstalen behuizing en is compatibel met VESA-monteerbare displays.

Weatherproof Schermbehuizing

Productcode: PDS-V18-32

De 32 inch weatherproof schermbehuizing is een perfecte oplossing om uw scherm te beschermen tegen weersomstandigheden en vandalisme. Deze duurzame en weerbestendige behuizing is ontworpen om maximale veiligheid te bieden, terwijl het slanke en duurzame ontwerp hem gemakkelijk te installeren en te onderhouden maakt.

75 Inch Outdoor TV Enclosure

Productcode: PDS-V18-75

Bied waterdichte bescherming voor uw grote schermen met Armagard's 75 inch outdoor tv enclosure. Deze weerbestendige behuizing is afgedicht tegen water en stof, terwijl interne ventilatoren zorgen voor luchtstroom en warmteontwikkeling verminderen.