Industriële IP69K Monitor Roestvaststaal

Bescherm Uw Digitale KPI-Schermen Tegen Rigoureuze Stoomreiniging

Monteer een 55" KPI-scherm veilig in uw voedsel- of farmaceutische productiefaciliteit. De industriële IP69K monitor roestvaststaal beschermt het scherm tegen krachtige waterstralen onder hoge druk en hoge temperatuur. Voer grondige en tijdbesparende wasprocedures uit die voldoen aan strenge sanitaire normen. De IP69K-classificatie garandeert uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs in uitdagende omgevingen.

Prijzen Aanvragen

Industriële IP69K Monitor Roestvaststaal, Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drank Verwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Chemische Productie
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afval Verwerking

In Één Oogopslag: (Specificatie voor 55")

Schermformaten:
32", 55", 75" (andere maten beschikbaar)
Afmetingen (HxBxD) mm:
965 x 1425 x 185,5
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
IP-classificatie:
IP69K
Montage:
Plafond of Muur
Productcode:
SDS18-55-W-L-CB1-IP69K

IP69K Straalwas Video

Foodgrade, Industriële IP69K Monitor Roestvaststaal

Elk onderdeel van de IP69K industriële monitor 55 inch is speciaal ontworpen om het grondig wassen van apparatuur te vergemakkelijken. De behuizing, gemaakt van roestvrij staal (316) van voedingskwaliteit, biedt antibacteriële eigenschappen en uitzonderlijke corrosieweerstand. De toevoeging van afdichtingen, kabelwartels en sloten die geschikt zijn voor schoonmaakwerkzaamheden, zorgen voor een volledig waterdicht systeem. Operators kunnen vertrouwen op betrouwbare metrische displayborden die continu werken, intensief dagelijks worden schoongemaakt en de algehele productiviteit verhogen.

Voedselproducenten in heel Groot-Brittannië vertrouwen op Armagard-behuizingen voor het beveiligen van schermen in wasruimtes voor apparatuur. De kosteneffectieve industriële IP69K monitor roestvaststaal optimaliseert de levensduur van het scherm, wat resulteert in lagere kosten voor reparaties en vervangingen. Met 30 jaar expertise is Armagard de eerste keuze voor apparatuurbescherming in de sanitaire sector.

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard industriële IP69K monitor roestvaststaal
Kenmerk Voordeel
IP69K-Classificatie Voldoe aan de strengste sanitaire voorschriften door veilig intensieve stoom- en straalreiniging uit te voeren bij een druk variërend van 80 tot 100 bar/1.160 tot 1.450 PSI, met een debiet van 14 tot 16 l/min, en temperaturen tot 80°C.
Hygiënische Afdichtingen en Roestvrijstalen Kabelwartels Het hygiënische, waterdichte systeem maakt een tijdsefficiënte drukreiniging mogelijk en geeft u de zekerheid dat de unit grondig wordt gedesinfecteerd.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De behuizing van roestvrij staal 316 is zowel antibacterieel als corrosiebestendig en biedt superieure sanitaire voorzieningen op productielijnen voor voedselverwerking.
Interne Thermische Regulatie De geavanceerde controllerkaart regelt effectief de interne ventilatoren en verwarmingen, waardoor de veilige en efficiënte werking van het scherm over een breed temperatuurbereik van -30°C tot 35°C wordt gegarandeerd.
10 mm Dik Polycarbonaat Venster Het duurzame veiligheidsraam voorkomt vervuiling van de productielijn in het onwaarschijnlijke geval van een breuk.
VESA-Bevestigingen en Scherm Toegankelijkheid Selecteer en installeer het 55" VESA-compatibele scherm van uw voorkeur. Geniet van gemakkelijke toegang om het scherm op elk gewenst moment te verwijderen of te upgraden, waardoor u niet meer hoeft te wachten op een gespecialiseerde technicus en een optimale uptime verzekerd bent.
Montage Opties Plaats de industriële IP69K monitor roestvaststaal op de optimale locatie boven uw productielijn. Kies tussen plafond- of wandmontage en kies uit platte of gekantelde muurbeugels om de perfecte opstelling te bereiken.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's