ATEX Zone 2 PC-Kast

Computer- En Schermbeveiliging Voor ATEX Zone 2 Explosieve Gebieden

De ATEX Zone 2 pc-kast van Armagard is een alternatief voor lucht gespoelde systemen. Het maakt het gebruik van conventionele computers en TFT-flatscreens (LCD/Plasma tot 21") mogelijk in explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX zone 2/zone 22).

Prijzen Aanvragen

ATEX Zone 2 PC-Kast Is Ideaal Voor:

 • Explosie-risicogebieden
 • Chemische Voorzieningen
 • Gas Voorzieningen
 • Fabrieksvloeren

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD)mm:
800 x 600 x 550
Materiaal:
Roestvrij staal
Schermgrootte:
Tot 21"
Toetsenbord/Muis:
Geïntegreerd
Montage:
Opbouw of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
AZ2S21-TFT

De ATEX Zone 2 PC-kast is water- en stofdicht tot IP65 en vervaardigd van roestvrij staal (316) dat geschikt is voor levensmiddelen. Deze slanke, intrinsiek veilige en luchtdichte behuizing is Ex-goedgekeurd (categorie 3) in overeenstemming met de Europese norm voor type N beperkt ademluchttoestel en de ATEX-richtlijn 94/9/EG.

Kenmerken En Voordelen:

Onze Zone 2/22-behuizingen worden overal ter wereld gebruikt door producenten van chemicaliën, gas, petroleum en voedingsmiddelen. Armagard ATEX computerkasten worden volledig gemonteerd geleverd met alle standaard bedrading en aarding. Ze zijn ontworpen om veilig te worden gebruikt in potentieel explosieve atmosferen, en zijn geschikt voor conventionele computers en monitoren tot 21 inch.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard AZ2S21-TFT ATEX computerkasten
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Food Grade (316) Roestvrij Staal 316 roestvrij staal heeft een hoge weerstand tegen corrosie en vlekken. Het is onderhoudsarm en heeft ook antibacteriële eigenschappen. Ideaal voor natte of vochtige omstandigheden, of in ruimtes waar voedsel wordt bereid.
Membraan Toetsenbord De verzonken membraantoetsenbord met knopmuis, maakt volledige reiniging mogelijk en voorkomt ophoping van vuil tussen de toetsen.
Sterk Venster Van Polycarbonaat Duurzame schermbescherming zonder risico op vervuiling van uw productielijn bij slijtage.
Waterafstotende afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en raam voorkomt schade aan de omsloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen en maakt lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk.
Simpele Constructie Eenvoudige installatie in plaatsen waar ruimte van belang is.
Past Op De Meeste Slim-Line Desktop-, Tower-Pc's Of Thin Client-Computers En TFT-Monitoren Voeg de computer van uw keuze toe en bespaar geld op het kopen van dure, speciale machines.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan omsloten apparatuur door 'pieken' van elektriciteit, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Interne Ventilator(En) Intrinsiek veilige behuizing zorg voor een stabiele, uniforme interne temperatuur, waardoor de spanning op alle ingesloten componenten wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
800 mm
Breedte:
600 mm
Diepte:
550 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
AZ2S21-TFT
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's