Touchscreen Kast Voor Paneel-PC

IP54-Computerbehuizing Met Geïntegreerde 21,5-Inch Breedbeeld-Touchscreenmonitor

De Armagard touchscreen kast voor paneel-pc is ontworpen om toren-pc's te beschermen en maakt gebruik van touchscreen-technologie. Het is een compacte alles-in-één unit die een robuuste bescherming biedt tegen de gevaren van een industriële omgeving.

De werkplaats computer behuizing PENC-450 is geïntegreerd met een 21,5-inch touchscreenmonitor en gemaakt van gepoedercoat zachtstaal. Het elimineert de noodzaak voor een toetsenbord en muis, biedt eenvoudige navigatie en een betrouwbaar ontwerp.

Prijzen Aanvragen

Touchscreen Kast Voor Paneel-PC Ideaal Voor:

 • Fabrieksvloeren
 • Winkelgebieden
 • Publieke Ruimtes
 • Bezoekerscentra

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
671 x 620 x 303
Materiaal:
Gepoedercoat zachtstaal
Schermgrootte:
21,5 inch Touch screen
Toetsenbord/muis:
Optioneel
Montage:
Muur of standaard
IP Classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-450

De werkplaats computer behuizing touchscreen PENC-450 is gemaakt van zachtstaal met poedercoating en is bestand tegen stof, vet, vuil, zware schokken en vloeistofspatten. Het wordt in heel Europa gebruikt door toonaangevende productie- en distributiebedrijven.

Kenmerken En Voordelen:

De PENC-450 compacte touchscreen kast voor paneel-pc is de ideale oplossing voor computergebruik in fabrieken of winkels waar de ruimte beperkt is en een traditionele muis en toetsenbord niet geschikt zijn.

Samenvatting van de kenmerken en voordelen van de PENC-450 compacte touchscreen kast voor paneel-pc
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Gepoedercoat Zacht Staal Stof-, vuil- en spatwaterdicht, waardoor het ideaal is voor binnentoepassingen.
21,5" TFT Actief Matrix-Paneel Nauwkeurige, stabiele, driftvrije werking. Kan worden geactiveerd met een gehandschoende hand, zodat de workflow niet wordt onderbroken.
Past Op De Meeste Kleine Desktop- Of Tower-Pc's Voeg de computer van uw keuze toe en bespaar geld op de aanschaf van dure industriële machines.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en raam om schade aan ingesloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen te voorkomen en om lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk te maken.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netdistributie Voorkomt schade aan ingesloten apparatuur door 'pieken' van elektriciteit, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Meerdere Montagemogelijkheden Verstelbare wandmontagebeugel of standaard/trolley waardoor de gebruiker in een comfortabele positie kan werken.
Aanpasbaar Mogelijkheden om een los toetsenbord en muis toe te voegen.
Kwartslagsloten Van Roestvrij Staal Zorg voor een waterdichte afdichting rond de afsluiting van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een probleem is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermden tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (alleen behuizing):

Hoogte:
671 mm
Breedte:
620 mm
Diepte:
303 mm
IP-classificatie:
IP54
Productcode:
PENC-450
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's