Waterdichte Roestvaststalen Scherm

Betrouwbare Digital Signage Oplossing In Hygiënische Omgevingen

Verbeter de productiviteit en communicatie op de productievloer met de 32-inch waterdichte roestvaststalen scherm behuizing. De IP56/65 schermbehuizing is geschikt voor de meeste VESA ready schermen en biedt volledige bescherming tegen dagelijks wassen en spoelen. De behuizing van roestvrij staal 316 is antibacterieel, corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor hygiënische industrieën. Installeer, verwijder en vervang eenvoudig het display en het inhoudbeheersysteem via de voorkant van de behuizing. Dit geeft u flexibiliteit en maximaliseert de uptime. Een RVS schermbehuizing geeft u gemoedsrust over de veiligheid van uw schermen in productieomgevingen met een verwachte levensduur van 10 jaar, waardoor het een geweldige investering op lange termijn is.

Prijzen Aanvragen

Waterdichte Roestvaststalen Scherm Is Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankverwerking
 • Chemische Productie
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afvalverwerking

In Één Oogopslag:

Schermgrootte:
32"
Materiaal:
316 roestvrij staal
IP Classificatie:
IP56/65
Montage:
Wand, plafond of standaard
Productcode:
SDS18-32-W-L

Krijg Maximale Levensduur En Veiligheid Met Waterdichte Roestvaststalen Scherm

De RVS behuizingen van Armagard beschermen tegen water, stof en schade, waardoor de levensduur van schermen wordt gemaximaliseerd. Ze vormen een langetermijninvestering die gebruiksgemak en lage eigendomskosten bieden. Sleutelbediende sloten voorkomen onbevoegde toegang en de stalen behuizing beschermt tegen fysieke impact. Een combinatie van behuizing en temperatuurregeling biedt meer bescherming dan een waterdicht scherm, die alleen beschermt tegen vloeistof.

De waterdichte roestvaststalen scherm behuizing heeft duurzame polycarbonaat ramen, die 20 keer sterker zijn dan glas. In het onwaarschijnlijke geval van een breuk zullen deze vensters niet in kleine stukjes uiteenspatten, waardoor uw productielijn wordt beschermd tegen vervuiling en productverlies en productiestop worden voorkomen. RVS behuizingen geven u gemoedsrust over hygiënenormen, die verder gaan dan het voldoen aan de formele voorschriften.

Armagard heeft een bewezen geschiedenis in het beschermen van schermen in industriële omgevingen. Asda, Del Monte en Florette zijn slechts enkele van de grote voedingsmerken die Armagard-behuizingen hebben vertrouwd om hun schermen en IT-apparatuur te beschermen. Met een wereldwijde reputatie van vertrouwen profiteert u van toonaangevende garanties en levenslange klantenondersteuning.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard waterdichte roestvrijstalen schermkasten
Kenmerk Voordeel
IP56/65-Classificatie Beschermt het ingesloten scherm en AV-hardware tegen intensieve dagelijkse reiniging. Vertrouw op de betrouwbaarheid en levensduur van uw displays op de werkvloer.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De waterdichte roestvaststalen behuizing is inherent antibacterieel en corrosiebestendig. Ideaal voor voedsel- en drankverwerking, cosmeticaproductie en farmaceutische toepassingen.
Interne Klimaatbeheersing Omgevingscontroles zorgen ervoor dat het scherm en de componenten op een efficiënte temperatuur en met maximale betrouwbaarheid werken.
Kies uit drie niveaus van omgevingscontrole. De topbehuizing van het assortiment zorgt voor een betrouwbare werking van -30°C tot 35°C.
Duurzaam Venster Van Polycarbonaat De vensters zijn 20 keer sterker dan glas. Ze zullen bij breuk niet in kleine stukjes uiteenspatten, waardoor uw productielijn wordt beschermd tegen vervuiling.
VESA-Compatibiliteit En Gemakkelijke Toegang Als alternatief voor alles-in-één waterdichte schermen, kunt u met de verzonken schermbehuizing het dunne, VESA-ready scherm van uw keuze installeren. U kunt het scherm op elk moment vervangen en upgraden, zonder een technicus.
Plafond-, Wand- Of Standaardmontage Installeer een digitaal prikbord op de ideale plek op uw werkvloer. Kies uit plafond- of wandmontage, met vlakke of schuine muurbeugels. Standaardinstallatie is beschikbaar als aangepaste optie.

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's