RVS Industriële Monitorbescherming

Verbeter De Communicatie Op De Werkvloer Met Betrouwbare Schermen In Ruimtes Waar Intensief Gewassen Moet Worden

Installeer veilig een KPI-scherm, digitaal prikbord of werkvloer-tv op elke natte industriële locatie. De RVS industriële monitorbescherming beschermt een 42/43-inch scherm van uw keuze bij intensief wassen. Een IP56/65-classificatie maakt een veilige dagelijkse reiniging mogelijk. De 316 roestvrijstalen behuizing is corrosiebestendig en antibacterieel, waardoor het geschikt is voor industrieën die worden gereguleerd door strikte hygiënenormen.

Prijzen Aanvragen

RVS Industriële Monitorbescherming Is Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankverwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Chemische Productie
 • Petrochemische Fabrieken
 • Afvalverwerking

In Één Oogopslag:

Schermgrootte:
42/43"
Materiaal:
316 roestvrij staal
IP Classificatie:
IP56/65
Montage:
wand, plafond of standaard
Productcode:
SDS18-42-43-W-L

Maximaliseer De Levensduur Van Schermen Met De RVS Industriële Monitorbescherming

De roestvaststalen monitorbehuizing beschermt een omsloten scherm tegen gevaren op de fabrieksvloer. De stalen behuizing en het duurzame venster van polycarbonaat beschermen tegen fysieke schade. Interne klimaatbeheersing maakt een betrouwbaar gebruik mogelijk van -30°C tot 35°C (afhankelijk van het model). Met een verwachte levensduur van 10 jaar kunt u opeenvolgende schermen gedurende meerdere jaren beschermen, waardoor het een uitstekende investering op lange termijn is.

Enkele van de grootste voedingsmerken in het VK en Europa, waaronder ASDA, Del Monte en Florette, vertrouwen op Armagard-behuizingen om hun kritieke systemen op de werkvloer te beschermen. U profiteert van levenslange ondersteuning, toonaangevende garanties en 30 jaar ervaring van Armagard. De RVS industriële monitorbescherming is ook verkrijgbaar met een IP69K-classificatie en optionele touchscreen-functionaliteit.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard RVS industriële monitorbescherming
Kenmerk Voordeel
IP56/65-Classificatie Beschermt het ingesloten scherm en Audiovisuele hardware tegen intensieve dagelijkse reiniging. Vertrouw op de betrouwbaarheid en levensduur van uw displays op de werkvloer.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De 316 RVS industriële monitorbescherming is corrosiebestendig, antibacterieel en makkelijk schoon te maken — voor veilig gebruik in hygiënische industrieën en steriele omgevingen.
Interne Klimaatbeheersing Omgevingscontroles zorgen ervoor dat het scherm en de componenten op een efficiënte temperatuur en met maximale betrouwbaarheid werken.
Kies uit drie niveaus van omgevingscontrole. De topbehuizing van het assortiment zorgt voor een betrouwbare werking van -30°C tot 35°C.
Duurzaam Venster Van Polycarbonaat De duurzame venster zijn 20 keer sterker dan glas. In het onwaarschijnlijke geval van breuk zullen ze niet in kleine stukjes uiteenvallen, waardoor uw productielijn wordt beschermd tegen besmetting.
VESA-Compatibiliteit En Gemakkelijke Toegang Als een veelzijdig en kosteneffectief alternatief voor speciaal gebouwde, waterdichte schermen, kunt u met de roestvaststalen monitorbehuizing elk 42/43-inch scherm van uw keuze installeren. U kunt het scherm op elk moment vervangen en upgraden, zonder een technicus.
Plafond-, Wand- Of Standaardmontage Installeer een digitaal prikbord op de ideale plek op uw werkvloer. Kies uit plafond- of wandmontage, met vlakke of schuine muurbeugels. Standaardinstallatie is beschikbaar als een aangepaste optie.

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd in overeenstemming met de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's