Roestvrij Staal Verwarmde Printerkast

IP65 Printer Bescherming Voor Diepvries Toepassingen

De 800-serie van Armagard is onze unieke roestvrij staal verwarmde printerkast, ontworpen om printers en labelers te beschermen in diepvriesomgevingen. De IP65 koelruimte printerbescherming is vloerstaand en kan printers en printkoppen beschermen bij temperaturen tot -30°C.

Prijzen Aanvragen

Ideaal Voor:

 • Koelruimtes
 • Diepvriesruimtes
 • Voedselproductie
 • Laboratorium Toepassingen
 • Medische Toepassingen
 • Farmaceutische Toepassingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
1055 x 712 x 879
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
Montage:
Vloer
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-800

Roestvrij Staal Verwarmde Printerkast In Vrieskamer

De SPRI-800 is ontworpen met de behoeften van voedseldistributeurs in gedachten en heeft een veerbelaste toegangsklep voor het eenvoudig ophalen van papier en etiketten. De koelruimte printer beschermings behuizing is vervaardigd van voedselveilig roestvrij staal (316) tot IP65 en wordt gebruikt door distributeurs van diepvriesproducten en supermarkten in heel Europa.

Kenmerken En Voordelen:

Uniek ontworpen, onze roestvrij staal verwarmde printerkast is de enige mogelijke methode om een printer te gebruiken in diepvriesruimtes. Met opslag voor reservepapierrollen en printkoppen, heeft onze SPRI-800 unieke leidingen die een constante warmtebron naar de printerkoppen bieden, waardoor betrouwbaar, continu en veilig afdrukken bij temperaturen onder het vriespunt wordt gegarandeerd.

Samenvatting van de kenmerken en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard SPRI-800 roestvrij staal verwarmde printerkast
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd uit Food Grade (316) Roestvrij Staal 316 roestvrij staal heeft een hoge weerstand tegen corrosie en vlekken. Het is onderhoudsarm en heeft ook antibacteriële eigenschappen. Ideaal voor natte of vochtige omstandigheden of in ruimtes waar voedsel wordt bereid.
Thermostatisch Geregelde Interne Temperatuur Zorgt voor een stabiele, uniforme interne temperatuur, zodat deze unit kan worden geïnstalleerd bij extreme buitentemperaturen tot -30°C.
Waarschuwingslampje Temperatuur Geeft extra bescherming aan de gesloten apparatuur door de gebruiker te waarschuwen dat de interne temperatuur van de behuizing boven of onder het gewenste bereik ligt.
Geschikt voor de Meeste Printer Modellen Voeg de printer van uw keuze toe, zodat u geld bespaart op de aanschaf van dure speciale printers.
Waterafstotende Afdichtingen Standaard gemonteerd op de deur, sloten en toegangspanelen om schade aan de gesloten apparatuur door het binnendringen van vloeistoffen te voorkomen en lichte of zware reiniging van de behuizing mogelijk te maken.
Overspanningsbeveiligde Vierweg Netverdeling Voorkomt schade aan ingesloten apparatuur door 'pieken' in de elektriciteit, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes wordt gegarandeerd.

Compatibele Industriële Zebra Printers en Meer:

Zebra ZT111
Zebra ZT220/ZT230
Zebra ZT231
Zebra ZT410/ZT411
Zebra ZT420/ZT421
Toshiba B-EX4T1
Honeywell PM43
Honeywell PM45
TSC MB240T
Sato CL6NX Plus
CV Drucksysteme Pica II Series
CV Drucksysteme Vita V
CV Drucksysteme Compa V
CV Drucksysteme Vario III
CV Drucksysteme Spectra II
Printronix T6000 4" Series
Printronix T6000 6" Series

Veel oudere Zebra-modellen worden ook ondersteund, waaronder de ZM400, ZM600 en desktop printers zoals de GK- en ZD6-serie.

Specificaties:

Hoogte:
1055 mm
Breedte:
712 mm
Diepte:
879 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-800

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's