Bescherm Kast Voor Zebra ZT411 Printer

Verhoog De Productiviteit Met 24 Uur Per Dag Printen Op De Werkvloer

Installeer Zebra-printers veilig in hygiënische omgevingen. De bescherm kast voor Zebra ZT411 printer beschermt tegen hogedrukreiniging, fysieke schade en temperatuurschommelingen. Gebruik het om de workflow van operators te verbeteren door hogesnelheidsprinters op vrijwel elke ruige locatie te installeren. De IP65-classificatie maakt een veilige dagelijkse reiniging mogelijk. De voedselveilige behuizing van roestvrij staal 316 helpt u te voldoen aan strenge hygiënenormen.

Prijzen Aanvragen

Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankenproductie
 • Hygiënische Distributiecentra
 • Farmaceutische Laboratoria
 • Magazijnen met Dagelijkse Reiniging
 • Cleanroom Toepassingen

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
450 x 475 x 648
IP-classificatie:
IP65
Materiaal:
316 Roestvrij Staal
Montage:
Werkblad of Muur
Productcode:
SPRI-200Z

Maximaliseer De Hardware Levensduur Met De Bescherm Kast Voor Zebra ZT411 Printer

Deze waterdichte printerbehuizing is speciaal ontworpen voor de ZT400-serie, inclusief de populaire ZT411. De printer staat op een uitschuifbare plank, die je kunt uitschuiven om snel toegang te krijgen tot de printerinstellingen en interne componenten. Dankzij de vensters aan de voor- en zijkant kunt u het LCD-scherm en de label-/thermische lintrollen zien zonder de printer aan gevaren bloot te stellen.

Toonaangevende voedingsmiddelen- en farmaceutische merken vertrouwen op Armagard om hun kritieke systemen te beschermen, waaronder Greencore, Kerry Foods, ASDA, Nestlé en Tesco. U krijgt vijf jaar garantie en levenslange ondersteuning. Met een verwachte levensduur van 10 jaar kunt u de bescherm kast voor Zebra ZT411 printer gebruiken om opeenvolgende generaties printers te beschermen. U profiteert van een kosteneffectieve oplossing met lage totale eigendomskosten.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de kenmerken en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard bescherm kast voor Zebra ZT411 printer.
Kenmerk Voordeel
316 Roestvrij Staal, IP65-Beschermingsgraad Ideaal voor het printen van barcodes, labels en RFID in hygiënische omgevingen. De bescherm kast voor Zebra ZT411 printer heeft een voedselveilige constructie die antibacterieel en corrosiebestendig is. Dankzij de IP65-classificatie kunt u de behuizing veilig wassen met een straalreiniger, zodat u kunt voldoen aan de strenge hygiënenormen in uw instelling.
Toegangsdeur aan de Zijkant Dankzij de zijdeur installeer en verwijder je je printer snel. Uw printer staat op een uitschuifbare lade, die het gewicht van de printer volledig kan dragen. U krijgt snel toegang tot de instellingen en componenten van uw printer zonder deze uit de behuizing te halen.
Ophaalklep voor Etiket/Barcode Verbeter de workflow in ruimtes waar dagelijkse schoonmaak nodig is. De afsluitbare voorklep geeft werknemers snel toegang tot de afdrukken zonder de deur van de behuizing te openen.
Twee Duurzame Polycarbonaat Ramen De industriële bescherming voor Zebra ZT411 is speciaal ontworpen voor de ZT400-serie. Dankzij de twee vensters kunt u tijdens gebruik het LCD-scherm van de printer en de rollen met labels/thermische linten zien, zonder dat de printer wordt blootgesteld aan industriële gevaren.
Waterdichte Kabelwartels En Schuimafdichtingen Met Gesloten Cellen Voer op een veilige manier intensieve dagelijkse reiniging uit. Waterdichte afdichtingen en kabelwartels handhaven de IP65-classificatie rond de deur van de behuizing en kabelinvoerpunten.
Recirculatie Ventilator Zorg voor een maximale levensduur van componenten in warme omgevingen. Een recirculatieventilator voert de warmte af en zorgt voor een stabiele interne temperatuur.
Optionele Verwarmer Ideaal voor koelruimtes en gekoelde omgevingen. Vraag om een verwarming van 50 W om een veilige bedrijfstemperatuur voor uw printer te behouden. De verwarming vermindert ook condensatie, waardoor de printkop wordt beschermd tegen vochtschade.
Veelzijdige Montage Plaats de Zebra-printerkast op de ideale locatie. Kies voor montage op een muur of op een werkblad om de productiviteit op de werkvloer te verhogen.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netverdeling Ingebouwde overspanningsbeveiliging geeft u gemoedsrust door uw printer te beschermen tegen elektrische pieken.
Sleutels Sloten Sloten voorkomen ongeoorloofde toegang en zorgen voor een waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing en de labelklep.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Compatibele Industriële Zebra Printers en Meer:

Zebra ZT111
Zebra ZT220/ZT230
Zebra ZT231
Zebra ZT410/ZT411
Zebra ZT420/ZT421

Specificaties:

Hoogte:
450 mm
Breedte:
475 mm
Diepte:
648 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-200Z

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's