Roestvast Stalen PC-Kast

IP65 Breedbeeld, Waterdichte Industriële Computerbehuizing Voor Vochtige Omgevingen

De SENC-400 roestvast stalen PC-kast maakt schrijven en bewerken gemakkelijk met zijn grote 22-inch venster en afsluitbare toetsenbordlade. U kunt inhoud lezen zonder herhaaldelijk van links naar rechts te scrollen. Deze behuizing is geïntegreerd met uw eigen thin client PC en TFT/LCD scherm. Het is ontworpen van roestvrij staal (316) dat geschikt is voor levensmiddelen en kan direct aan de muur of op een standaard worden gemonteerd.

Prijzen Aanvragen

Roestvast Stalen PC-Kast Ideaal Voor:

 • Zware Wasgebieden
 • Jet- of Hogedrukreiniging
 • Voedselverwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Medische Toepassingen
 • Laboratorium Toepassingen

In Één Oogopslag: (Behuizingsgrootte Exclusief Toetsenbord)

Afmetingen (HxBxD)mm:
671 x 620 x 303
Materiaal:
Roestvrij staal
Schermformaat:
Tot 22" breedbeeld TFT/LCD
Toetsenbord/Muis:
Geen*
Montage:
Muur of standaard
IP Classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-400

Armagard waterdichte inox PC-kasten zijn afgedicht tot IP65 en beschermen tegen stof, vuil, olie, fysieke impact en diefstal. Ze zijn perfect voor displays die moeten worden afgespoeld in hygiënegevoelige fabrieken die omgaan met medische en voedselbronnen.

Kenmerken En Voordelen:

Armagard behuizingen bieden een complete, betrouwbare en duurzame oplossing. Ze beschermen hardware en verlengen de levensduur van producten op plaatsen waar elektronische apparaten anders zouden worden beschadigd of vernield.

Samenvatting van de functies en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard roestvaststalen computerkast IP65 SENC-400
Kenmerk Voordeel
Vervaardigd Uit Food Grade (316) Roestvrij Staal Weinig onderhoud met antibacteriële eigenschappen, (316) roestvrij staal heeft een hoge weerstand tegen corrosie en vlekken, waardoor het ideaal is voor vochtige fabrieksomstandigheden.
Sterk Venster Van Polycarbonaat Duurzame schermbescherming vermindert het risico op slijtage en vervuiling van uw productielijn.
Waterdicht Tot IP65 Inox PC kasten kunnen met een jet- of hogedrukreiniger worden gereinigd, zonder de interieuruitrusting te beschadigen.
Past Op De Meeste Thin Client-Computers En TFT/LCD-Monitoren (Tot 22") Voeg de computer en het scherm van uw keuze toe en bespaar geld op het kopen van speciale machines.
Waterafstotende Afdichtingen Waterafstotende afdichtingen, die standaard op de deur, sloten en het raam zijn aangebracht, voorkomen het binnendringen van wasmiddelen en lekkages.
Overspanningsbeveiligde Vierweg-Netverdeling Voorkomt dat elektriciteitspieken ingesloten apparatuur beschadigen.
Meerdere Montagemogelijkheden Kan op een stabiel oppervlak of statief/trolley worden gemonteerd, zodat de gebruiker in een comfortabele houding kan werken.
Interne Ventilator(En) Zorg voor een stabiele, uniforme interne temperatuur, waardoor de spanning op alle ingesloten componenten wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd.
Verwarmings- En Luchtkoelingsmodules (Optioneel) Maakt de roestvast stalen PC-kast bestand tegen temperaturen van -5°C tot +40°C.
Verschuifbare Toetsenbordlade Afsluitbare tray biedt ruimte voor het gebruik van een waterdicht toetsenbord en muis.
RVS Kwartslagsloten Zorgen voor een strakke waterdichte afdichting rond de deur van de behuizing. Er zijn andere sluitopties beschikbaar voor installatie in plaatsen waar misbruik of diefstal een punt van zorg is.
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermen tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
671 mm
Breedte:
620 mm
Diepte:
303 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SENC-400
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's