Meer Informatie Over PC HMI Behuizingen Voor Voorzieningen Die Spoelen Vereisen

De PC HMI behuizing beschermt tv's, touchscreens en pc's tegen hoge drukwassen en industriële gevaren. Deze beschermende kasten zijn gemaakt van 316 roestvrij staal en hebben een industriële classificatie tot IP54/65/69K. Ze zijn perfect voor voedselverwerking, farmaceutische productie en andere industrieën die hogedrukreiniging uitvoeren.

Een industriële operator gebruikt een PC HMI behuizing
Gebruik een PC HMI behuizing om computers veilig te installeren op elke industriële locatie.

In dit artikel:

Wat is een PC HMI behuizing?

SENC-500 PC HMI behuizing met uitschuifbare toetsenbordlade
De SENC-500 PC HMI behuizing heeft een voedselveilige constructie die voldoet aan de hygiënenormen.

Beschermende kasten voor apparaten zoals touchscreens, tv's en pc's, staan bekend als HMI behuizingen (human-machine interface).

Deze behuizingen, ook wel HMI panel behuizingen genoemd, omsluiten uw apparaten in een behuizing van 316 roestvrij staal. Dit voedselveilige materiaal is antibacterieel en corrosiebestendig, waardoor het ideaal is voor ruimtes die intensief moeten worden gewassen.

Elke behuizing is geclassificeerd als IP54, IP65 of IP69K, afhankelijk van uw toepassing. Dit maakt intensieve dagelijkse reiniging met hogedruk mogelijk, voor maximale hygiëne op uw werkvloer.

Interne klimaatbeheersing (afhankelijk van het model) zorgt voor een veilige bedrijfstemperatuur voor uw schermen en computers. Met ons top-assortiment HMI behuizingen kunt u elk scherm continu laten werken van -30°C tot +35°C.

Koop RVS computerbehuizingen voor monitoren van 17” tot 24” en waterdichte monitorbehuizingen voor schermen van 32” tot 86”. Beide worden geleverd met enkele of dubbele aanraakfolies, waardoor het scherm verandert in een interactief display.

Een PC HMI behuizing geeft u gemoedsrust over uw hardware in elke branche die intensief wassen vereist:

 • Voedsel- en drankenproductie
 • Farmaceutische toepassingen
 • Chemische vervaardiging
 • Petrochemische fabrieken
 • Afvalbehandeling
 • En meer!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van HMI behuizingen in ruimtes waar apparatuur wordt gewassen?

55" HMI panel behuizing voor KPI-schermen die intensief wassen vereist
De 55" HMI panel behuizing is ideaal voor het installeren van KPI-schermen boven uw productielijn.

1. Verbeter Productiviteit En Communicatie

Met industriële RVS computerbehuizingen installeert u pc's direct op uw productielijn. Dit bespaart tijd, omdat werknemers de vloer niet hoeven te verlaten om een pc te gebruiken. Ze hebben toegang tot wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben, met bureau-, standaard- of wandbehuizingen op de werkvloer.

U kunt de productiviteit ook verhogen met RVS touchscreen PC-kasten die kunnen worden gewassen met een jetwash. Deze responsieve touchscreens werken met handschoenen aan, waardoor het personeel een ononderbroken workflow heeft die tijd bespaart tijdens een dienst.

316 waterdichte monitor enclosures zijn geschikt voor schermen tot 86 inch, zodat u ze kunt gebruiken om KPI's en veiligheidsinformatie zichtbaar te maken in uw hele bedrijf. Ze kunnen eenvoudig via een netwerk met pc's worden verbonden, zodat u de weergegeven inhoud snel kunt beheren en wijzigen. Deze displays werken 24/7 betrouwbaar en kunnen aanblijven tijdens het dagelijkse wassen, voor een maximale uptime van de productie.

2. Handhaaf De Hygiënenormen

316 roestvrijstalen PC HMI behuizing geïnstalleerd in een voedselfabriek
Installeer computers veilig in voedselplanten met 316 roestvrijstalen PC HMI behuizingen.

De PC HMI behuizing heeft een food-grade ontwerp dat voldoet aan strenge hygiëne normen.

De behuizingen zijn gemaakt van 316 roestvrij staal, dat antibacterieel en corrosiebestendig is. Pas op voor lagere soorten staal, zoals 304. 316 roestvrij staal bevat 2-3% molybdeen, waardoor het een superieure corrosieweerstand heeft. Daarentegen zal 304 waarschijnlijk snel worden afgebroken bij dagelijks wassen, wat leidt tot de opbouw van bacteriën.

316 roestvrij staal is snel en gemakkelijk schoon te maken. Het is bestand tegen reiniging met agressieve chemicaliën, waardoor het ideaal is voor behuizingen in hygiënische industrieën. Kies de juiste IP-classificatie voor uw toepassing om te profiteren van veilige en snelle reiniging:

 • IP56: Beschermt tegen wassen onder lage druk
 • IP65: Beschermt tegen dagelijks wassen onder hoge druk
 • IP69K: beschermt tegen intensieve stoomreiniging tot 80°C en 80-100 bar druk

De 316 waterdichte monitor enclosures hebben duurzame polycarbonaat vensters die 20 keer sterker zijn dan glas. Als het venster breekt, valt het polycarbonaat niet uiteen in kleine stukjes, waardoor uw productielijn wordt beschermd tegen vervuiling.

De PC HMI behuizing geeft u vertrouwen in de hygiëne van uw bedrijf. Het helpt u stilleggingen en terugroepingen als gevolg van besmetting te voorkomen, waardoor u gemoedsrust krijgt over de reputatie van uw merk.

3. Krijg Lage Totale Eigendomskosten

Roestvrijstalen IP65 waterdichte HMI behuizingen zijn een veelzijdig alternatief voor alles-in-één paneel PC's.

Kies de gewenste pc/tv/touchscreen door de behuizing te scheiden van het apparaat binnenin. U hebt eenvoudig toegang tot het apparaat om het te verwijderen, te repareren en te upgraden zonder de hulp van een gespecialiseerde technicus.

De HMI panel behuizing heeft een verwachte levensduur van 10 jaar, waardoor het zeer kosteneffectief is omdat het kan worden gebruikt om opeenvolgende schermen en pc's gedurende meerdere jaren te beschermen.

Pas ten slotte de behuizing aan de behoeften van uw bedrijf aan. Selecteer de ideale afmetingen, klimaatbeheersing en IP-classificaties voor uw toepassing.

Waarom kiezen voor Armagard?

Kies een fabrikant die u kunt vertrouwen om de betrouwbaarheid en levensduur van uw kritieke systemen te maximaliseren met roestvrijstalen HMI kasten.

Door voor Armagard te kiezen, profiteert u van:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in de branche
 • In-house ontwerp, productie en testen
 • Levenslange klantenondersteuning
 • Vijf jaar garantie

Meer dan 100.000 Armagard behuizingen beschermen schermen en IT-apparatuur in 53 landen. Tot onze vorige klanten behoren enkele van de grootste voedingsmerken in het VK en Europa, waaronder Del Monte, Asda en Florette.

Meer Informatie Over HMI Panel Behuizingen Voor Uw Bedrijf

Verbeter de communicatie, verhoog de productiviteit en handhaaf de hygiëne in uw bedrijf. Neem contact op met Armagard voor advies over de beste PC HMI behuizingen voor uw bedrijf.

Bel +31-76-808-0954 of vul vandaag nog een contactformulier in.