Introductie Van De Nieuwe Armagard Roestvrijstalen 27" IP65 Computerbehuizing

Installeer computers en 27" monitoren veilig op plekken waar veelvuldig schoonmaken nodig is. Onze nieuwste IP65 computerbehuizing beschermt de PC en monitor van uw keuze tegen intensieve dagelijkse schoonmaak.

U profiteert van betrouwbare breedbeeld werkplekken direct op uw werkvloer.

Ontdek waarom het PC-kastsysteem roestvaststaal ideaal is voor uw voedingsmiddelenfabriek, farmaceutische toepassing, zorginstelling of washdownlocatie.

Voedselveilige IP65 computerbehuizing met afsluitbare toetsenbordlade
Verhoog de productiviteit door de IP65 computerbehuizing te gebruiken om pc's te installeren in ruimtes die dagelijks moeten worden schoongemaakt.

Wat Is Er Nieuw Aan De IP65 Computerbehuizing?

De SENC-600 biedt plaats aan een groter scherm, waardoor u breedbeeldmonitoren tot 27 inch kunt gebruiken in ruwe omgevingen.

U profiteert van een verbeterde efficiëntie van de machinist omdat een 27-inch monitor groot genoeg is om veeleisendere werkprogramma's weer te geven die werknemers effectiever en comfortabeler kunnen voltooien, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Ook hebben we de diepte van het PC-kastsysteem roestvaststaal verkleind. Omdat hij 76 mm slanker is dan de SENC-500 (onze 24-inch behuizing), krijgt u het voordeel van een groter scherm zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte.

Waar Kan De SENC-600 Worden Gebruikt?

IP65 computerbehuizing met open deur, met geïnstalleerde PC, monitor en toetsenbord, plus zijaanzicht
Dankzij de IP65 computerbehuizing kunt u de kleine tower-PC en VESA-ready 27" monitor van uw keuze gebruiken.

De IP65 computerbehuizing heeft een voedselveilige constructie, ideaal voor alle ruimtes waar strikte hygiënenormen moeten worden gehandhaafd.

Dankzij de IP65-beschermingsgraad kunt u de behuizing reinigen met een hogedrukreiniger zonder de hardware binnenin in gevaar te brengen. Uw IT-apparatuur hoeft niet uitgeschakeld te worden, zodat u snel een schoonmaakbeurt kunt uitvoeren zonder uw productieschema te onderbreken.

De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig en antibacterieel. U kunt het apparaat zonder problemen reinigen met chemicaliën, zodat u zeker weet dat u in uw productie aan uw hygiëne-eisen kunt voldoen:

  • Voedsel- en drank verwerking
  • Farmaceutische productie
  • Medische instellingen
  • Laboratoria
  • Cleanrooms

Een selectie aan montage- en toetsenbordopties zorgt ervoor dat u de ideale opstelling voor uw personeel kunt kiezen. U kunt het PC-kastsysteem roestvaststaal aan de muur monteren (directe wandmontage of met behulp van een optionele beugel), vrijstaand op een optionele standaard plaatsen of eenvoudigweg op een bestaande tafel plaatsen. Voor het toetsenbordtoestel kunt u kiezen tussen een afsluitbare toetsenbordlade, een vaste toetsenbordlade of een geïntegreerd IP65-toetsenbord met touchpad.

Een axiale ventilator circuleert lucht in de behuizing, waardoor een maximale levensduur van de computer op warme locaties wordt gegarandeerd. Vraag een optionele verwarming aan om werkstations in koele omgevingen op te zetten.

Combineer de SENC-600 met één van onze RVS printerkasten en geef uw personeel een complete IT-oplossing op elke locatie waar schoonmaak nodig is.

Waarom Kiezen Voor Armagard?

Bekende voedingsmiddelen- en farmaceutische merken vertrouwen op onze producten om hardware in natte en koude omgevingen te beschermen, waaronder Cranswick, MSD, Greencore, Nestlé en anderen.

U profiteert van:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in de sector
  • Eigen ontwerp, productie en testen
  • Levenslange klantenondersteuning
  • Vijf jaar garantie

Bovendien profiteert u van lagere totale eigendomskosten en veel meer flexibiliteit dan bij alles-in-één industriële pc's. Gebruik standaard computerapparatuur die op elk moment kan worden gerepareerd of vervangen zonder dat een gespecialiseerde technicus nodig is.

De verwachte levensduur van 10 jaar betekent dat u één enkele behuizing kunt gebruiken om opeenvolgende computers gedurende meerdere jaren te beschermen, waardoor deze zeer kosteneffectief is.

Meer Informatie Over De SENC-600

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over het juiste PC-kastsysteem roestvaststaal voor uw bedrijf. Wij zijn blij met vragen van wederverkopers en eindgebruikers.

Neem contact met ons op via +31-76-808-0954 of vul vandaag nog een contactformulier in.