Hoe Kies Je Een Zebra Industriële Labelprinter Behuizing

Verhoog de productiviteit en verleng de levensduur van uw industriële/desktop printer in zware omstandigheden. De Zebra industriële labelprinter behuizing biedt robuuste bescherming voor uw printer.

Voor stoffige locaties kiest u voor behuizingen van zacht staal met beschermingsgraad IP54. Voor toepassingen waarbij intensief wassen nodig is, gebruikt u roestvrijstalen 316-behuizingen met beschermingsklasse IP65. U profiteert van printers op de werkvloer die 24/7 betrouwbaar werken in fabrieken, magazijnen, logistieke depots, voedselverwerkingsfabrieken en meer.

Hier zijn drie tips om u te helpen bij het kiezen van de beste Zebra industriële labelprinter behuizing voor uw bedrijf.

Zebra industriële labelprinter behuizing met Zebra ZT411 printer op schuifplank
Roestvrijstalen Zebra industriële labelprinter behuizing maximaliseert de levensduur van de hardware in natte omgevingen.

1. Vind Een Vertrouwde Leverancier Van Zebra Industriële Labelprinter Behuizingen

Uw industriële printers zijn essentieel, dus kies voor een betrouwbare behuizings leverancier voor de lange termijn.

Zoek naar een gerenommeerde fabrikant die waterdichte en RVS labelprinter kasten levert met lange garanties en levenslange klantenondersteuning. Zorg ervoor dat de behuizing specifiek is ontworpen voor het printermodel dat u gebruikt.

Zoek een onafhankelijke hardwareleverancier die behuizingen voor alle Zebra-modellen kan leveren. Zo bouwt u een langdurige relatie op met één leverancier die aan al uw printerbeschermings behoeften voldoet.

2. Kies De Juiste Milieubescherming

Zie hoe deze IP65 Zebra industriële labelprinter behuizing bestand is tegen zware straalwassen.

Om de uptime van de productie te maximaliseren, de betrouwbaarheid van de printer te verbeteren en tijd en geld te besparen voor uw bedrijf, kiest u de juiste printerbehuizing voor uw toepassing.

Denk goed na over de gevaren waarmee uw printers worden geconfronteerd, zoals stof, vochtigheid, temperatuur, afspoelen en blootstelling aan chemicaliën, en kies dienovereenkomstig:

316 Roestvrijstalen Printerbehuizingen Geclassificeerd Als IP65

Deze IP65 bescherming printer behuizingen beschermen tegen straalreiniging en agressieve reiniging met schurende chemicaliën. Ze zijn perfect voor de voedselproductie, farmaceutische toepassingen, medische omgevingen en andere hygiënische omgevingen.

De behuizing van roestvrij staal 316 is corrosiebestendig, antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken. Deze behuizingen zijn geschikt voor elke branche met strenge hygiënenormen.

Vermijd goedkopere behuizingen gemaakt van 304 roestvrij staal. 316 roestvrij staal bevat 2-3% toegevoegd molybdeen, waardoor het een superieure corrosieweerstand heeft. 304 zal bij het wassen sneller afbreken, wat leidt tot de opbouw van bacteriën en de noodzaak om 304-behuizingen eerder te vervangen.

316 RVS printerbehuizingen zijn een betere langetermijninvestering en geven u maximale gemoedsrust over de hygiëne van uw faciliteit.

Behuizingen Van Zacht Staal Geclassificeerd Als IP54

Stofdichte Zebra industriële labelprinter behuizing met open deur en ZT411 printer op uitschuifbaar plankje
Zachtstalen Zebra industriële labelprinter behuizingen zijn ideaal voor stoffige werkplaatsen en fabrieken.

Voor stoffige locaties kiest u voor printer behuizingen van zacht staal met beschermingsklasse IP54. Deze industriële kasten beschermen uw Zebra-printer tegen stof, vloeistof, vet, olie en fysieke schade.

Ze zijn ideaal voor fabrieken, productielijnen, werkplaatsen, magazijnen en logistieke depots.

Zowel IP54 als IP65 Zebra labelprinter kasten hebben functies die de printerbescherming maximaliseren:

  • Optionele verwarmingen: De verwarmde printerbehuizingen kunt u een printer gebruiken van 0°C tot -30°C. Ideaal voor gekoelde omgevingen.
  • Positive Airflow: A recirculation fan prevents heat and moisture build-up, protecting the printhead and other components from damage. Positive airflow pushes air out of the housing, preventing dust from entering.
  • IP-gecertificeerde sloten en deurpakkingen: Sloten en schuimafdichtingen met gesloten cellen voorkomen dat water, stof en fijne deeltjes de behuizing binnendringen, waardoor de IP54/65-classificatie behouden blijft.

3. Zoek Naar Functies Die De Workflow Versnellen En De Productiviteit Verhogen

Waterdichte Zebra industriële labelprinter behuizing met open labelvenster
De Zebra industriële labelprinter behuizing van Armagard heeft een afsluitbaar labelvenster waarmee werknemers afdrukken snel kunnen ophalen.

Geen frustrerende uitstapjes meer van de werkvloer om afdrukken op te halen. Met printer behuizingen op de fabrieksvloer kunt u printers precies daar installeren waar operators ze nodig hebben. Medewerkers krijgen een snellere workflow en uw bedrijf profiteert van een betere productiviteit.

Kies voor een Zebra industriële labelprinter behuizing met de volgende tijdbesparende features om de efficiëntie nog verder te verhogen:

  • Vergrendelbaar labelvenster: hiermee kunnen werknemers afdrukken ophalen zonder de hoofddeur van de behuizing te openen. Medewerkers krijgen snel toegang tot labels/barcodes en de printer blijft beschermd tegen industriële gevaren.
  • Uitschuifbaar printerschap: snelle toegang tot printerrol, lint, printkop en instellingen, zonder de printer uit de behuizing te verwijderen. Schuif eenvoudigweg het printerschap naar buiten om van alle kanten toegang te krijgen tot de printer. Snel printeronderhoud betekent minder onderbreking van uw productieschema.
  • Aangepaste montage opties: installeer industriële printers op de meest productieve locatie, dankzij montage op een standaard of werkblad.

Waarom Kiezen Voor Armagard?

Meer dan 100.000 Armagard-behuizingen beschermen schermen en IT-apparatuur in 53 landen, waaronder enkele van de grootste voedsel- en industriële merken in Groot-Brittannië en Europa.

U profiteert van:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in de sector
  • Intern ontwerp, productie en testen
  • Levenslange klantenondersteuning
  • Vijf jaar garantie

Armagard labelprinter kasten hebben een verwachte levensduur van 10 jaar, waardoor ze zeer kosteneffectief zijn. U kunt dezelfde behuizing gebruiken om opeenvolgende Zebra-printers gedurende meerdere jaren te beschermen, waardoor u een langetermijnoplossing krijgt met lage totale eigendomskosten.

Meer Informatie Over De Beste Zebra Industriële Labelprinter Behuizing Voor Uw Bedrijf

Bescherm uw bedrijfskritische printers tegen stof, straalwassen, fysieke schade en meer. Armagard labelprinter kasten helpen de productie-uptime te behouden en de levensduur van de printer te verlengen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de beste Zebra labelprinter kasten voor uw bedrijf.

Bel +31-76-808-0954 of vul vandaag nog een contactformulier in.