RVS Labelprinter Kasten

Installeer Betrouwbare Printers In Natte, Corrosieve En Hygiënische Omgevingen

Verbeter de workflow van operators door printers op natte of steriele locaties te installeren. De IP65 RVS labelprinter kasten beschermen bij de dagelijkse schoonmaak tegen het binnendringen van water. Operators besparen tijd door rechtstreeks op de werkvloer te printen in plaats van naar een kantoor te lopen. De behuizing van 316 roestvrij staal is antibacterieel en corrosiebestendig, dus ideaal voor industrieën met strikte hygiënevoorschriften.

Prijzen Aanvragen

RVS Labelprinter Kasten Zijn Ideaal Voor:

 • Voedsel- en Drankverwerking
 • Farmaceutische Toepassingen
 • Medische Omgevingen
 • Laboratoria

In Één Oogopslag:

Afmetingen (HxBxD) mm:
370 x 378 x 447
(alleen 381 mm diepe werklichaam)
IP Classificatie:
IP65
Materiaal:
316 roestvrij staal
Montage:
Muur, standaard of werkblad
Productcode:
SPRI-100C

RVS Labelprinter Kasten Voor Veilig Printen Op Moeilijke Locaties

Installeer vrijwel elke kleine label-, barcode- of desktopprinter. Met de meegeleverde beugelset kunt u de RVS labelprinter behuizing aan een muur of werkblad/standaard monteren. De kleinere behuizing, in vergelijking met de standaard SPRI-100, maakt hem ideaal voor besloten locaties. Dankzij de flexibele montage, kunt u de behuizing op de ideale locatie voor uw werknemers plaatsen.

De RVS labelprinter kasten maximaliseren de uptime door ervoor te zorgen dat printers 24/7 betrouwbaar werken. Een interne ventilator voorkomt warmteophoping en een optionele verwarming beschermt de printkoppen in koude omgevingen. Een klep aan de voorkant maakt het gemakkelijk om afdrukken op te halen, waardoor het personeel een efficiënte workflow krijgt. De printer staat op een schuiflade, voor het eenvoudig wisselen van papierrollen.

Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Kenmerken En Voordelen:

Samenvatting van de kenmerken en voordelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Armagard RVS labelprinter behuizing
Kenmerk Voordeel
IP65-Classificatie De IP65-classificatie beschermt tegen wassen en dagelijkse reiniging. Installeer de compacte industriële printer van uw keuze veilig op natte locaties en in hygiënische omgevingen.
Voedselkwaliteit (316) Roestvrij Staal De behuizing is antibacterieel, corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken - ideaal voor industrieën die worden gereguleerd door strikte hygiënenormen.
Toegangsklep Vooraan De voorklep biedt operators gemakkelijk toegang tot gedrukte materialen, zonder de hoofddeur van de behuizing te hoeven openen. Werknemers krijgen een efficiënte workflow en de printer blijft beschermd tegen de gevaren van uw productievloer.
Recirculatieventilator En Optionele Verwarming Profiteer van een maximale levensduur van uw printer onder zware omstandigheden. Een interne ventilator voorkomt warmteontwikkeling. Een optionele verwarming beschermt de printkoppen in koude omgevingen.
Wand-, Standaard- Of Werkbladmontage Verhoog uw productiviteit door de RVS labelprinter kasten op de ideale plek op uw werkvloer te installeren. Monteer de zij- of achterkant van de behuizing aan een muur, of bevestig de basis aan een werkblad of standaard (standaarden apart verkrijgbaar).
Voor volledige specificaties & prijzen — Contacteer ons nu!

Specificaties En Garanties:

Alle Armagard-behuizingen zijn gebouwd volgens de Europese IP- en internationale NEMA-normen, waardoor ze beschermd zijn tegen vloeistoffen en deeltjes.

Waarom Armagard?

 • In-house toegewijde ontwerpengineering
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de behuizingsindustrie
 • Meer dan 100.000 behuizingen beschermen productie- en digital signage-apparatuur

Garantie van vijf jaar

 • Vijf jaar garantie op alle behuizingspecifieke mechanische en elektrische componenten

Klantenservice

 • Levenslange technische bijstand
 • Responsieve en tijdige ondersteuning na verkoop
 • Deskundig en ondersteunend personeel

Specificaties (zonder toetsenbord):

Hoogte:
370 mm
Breedte:
378 mm
Diepte:
447 mm
IP-classificatie:
IP65
Productcode:
SPRI-100C
5 jaar garantie, TNT-levering, DSV-levering, CE- en RoHS-logo's